Pestana Alvor South Beach

  • Lähellä rantaa
  • Hieno allasalue
  • Lähellä luontoaluetta

Pestana Alvor South Beach on viihtyisä hotelli suoraan Praia dos Três Irmãon hiekkarannalla, lyhyen kävelymatkan päässä Alvorin keskustasta. Lomailu täällä tuntuu lähes samalta kuin Miamin South Beachissä. Hotellilla on suuri allasalue ja moderneja huoneita värikkäillä yksityiskohdilla. Voit aloittaa aamun kävelyllä rannalla tai treenaten ulkokuntosalilla.


Huonetyyppi

Deluxe-huoneita 2 hengelle. Superior-huoneita 1-2 hengelle. Kahden huoneen sviittejä 2-3 hengelle/2-4 hengelle, joista 2 lasta.

Lue lisää huoneista

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 1343 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 50 m
Keskustaan: 1 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Pestana Alvor South Beach on moderni ja tyylikäs hotelli suoraan Alvorin rannalla. Hotellin allasalueella huokuu Miamin South Beachin tunnelma. Voit rentoutua allasalueen balilaisilla aurinkotuoleilla ja nauttia hyvän aterian hotellin ravintolassa.

Allasalueella on kolme allasta sekä erillinen lastenallas, ja sitä ympäröi korkeat palmut. Maksuttomat aurinkotuolit, balilaiset aurinkovuoteet, aurinkovarjot sekä allaspyyhkeet. Allasbaari. Allasalueelta pääsee kävellen suoraan alas merelle, jossa voi kävellä hiekkaa tai puupäällysteistä rantakatua pitkin.

Kaksi ravintola/baaria, joista Sea Deack Restaurantissa on upeat näkymät merelle. Aamiainen tarjoillaan Sunset Barissa, jossa voi nauttia myös välipaloja ja lounasannoksia. Sea Deckissä tarjoillaan lounasta ja illallista, illalliselle vaaditaan pöytävaraus. Matalasesongin aikaan tai hiljaisempina aikoina illallinen voidaan tarjoilla á la carte -listalta noutopöydän sijaan.

Hotellin spassa voit nauttia erilaisista kauneushoidoista ja hieronnoista. Ulkokuntosali.

Maksuton wifi koko hotellialueella.

Ateriat

Sisältyy:

  • Aamiaispöytä

Lisämaksusta:

  • Puolihoito (aamiaispöytä ja illallinen)

Puolihoito (aamiaispöytä ja illallinen) lisämaksusta. Puolihoidon illallisen voi nauttia á la carte -ravintoloissa Pestana Alvor South Beachissä, sisarhotelli Pestana Alvor Praiassa tai naapurihotelli Dom João II:ssa. Saat 17,50eur/pv arvoisen kupongin, jonka voi käyttää osamaksuna illallisella. Pöytävaraus vaaditaan.

Hotellit Alvor & Portimao

AlvorMar

AlvorMar on moderni huoneistohotelli kalastajakylä Alvorin rauhallisemmassa osassa. Voit kävellä pitkin kapeita kujia, joiden varrella on ravintoloita ja baareja. Kaunis vaalea ranta on mukavan kävelymatkan päässä.

Pestana Dom João II

Pestana Dom João II on perheystävällinen hotelli lähellä Praia dos Três Irmãon rantaa. Hotellilla on suuri allasalue, jossa erillinen lastenallas, nurmialue leikeille ja spa rentoutumiseen. Rantakadulla pääset kuntokävelyille, ihastelemaan auringonlaskua ja pitkille kävelyretkille, joilla voit löytää koskemattomia rantoja ja luontoa.