AlvorMar

AlvorMar on moderni huoneistohotelli kalastajakylä Alvorin rauhallisemmassa osassa. Voit kävellä pitkin kapeita kujia, joiden varrella on ravintoloita ja baareja. Kaunis vaalea ranta on mukavan kävelymatkan päässä.


Huonetyyppi

Superior-kaksioita 2-4 hengelle, joista 1 lapsi.

Lue lisää huoneista

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 387 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 750 m
Keskustaan: 200 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

AlvorMar sijaitsee Alvorissa kapeiden kujien, ravintoloiden, baarien ja kalastajaveneiden sataman lähellä. Hotellilta ei ole kovin pitkä matka yhdelle Algarven rannikon upeimmalle rannalle, jossa on myös ravintoloita.

Pieni allasalue, jossa on aurinkotuoleja ja -varjoja. Kesällä (kesäkuu-syyskuu) altaan vieressä on baari, josta voi tilata juomia ja välipaloja. Hotellin katolla on viihtyisä terassi, jossa voit nauttia kauniista näkymästä merelle.

Wifi koko hotellialueella. Noin 6 kilometriä Portimãoon, 25 kilometriä Lagosiin ja Faron lentokentälle 75 kilometriä. Jos haluat vähän pidemmälle retkelle, voit vierailla Gibraltarilla (noin 5 tunnin ajomatka, 450 kilometriä) ja matkan varrella pysähtyä myös Sevillassa (noin 260 kilometriä).

Ateriat

  • Ei aterioita.

Hyvä tietää

Hotelli AlvorMarin takana on rakennustyömaa, josta voi aiheutua melua, rakennuspölyä ja muutoksia maisemassa.

Hotellit Alvor & Portimao

Pestana Alvor South Beach

Pestana Alvor South Beach on viihtyisä hotelli suoraan Praia dos Três Irmãon hiekkarannalla, lyhyen kävelymatkan päässä Alvorin keskustasta. Lomailu täällä tuntuu lähes samalta kuin Miamin South Beachissä. Hotellilla on suuri allasalue ja moderneja huoneita värikkäillä yksityiskohdilla. Voit aloittaa aamun kävelyllä rannalla tai treenaten ulkokuntosalilla.

Pestana Dom João II

Pestana Dom João II on perheystävällinen hotelli lähellä Praia dos Três Irmãon rantaa. Hotellilla on suuri allasalue, jossa erillinen lastenallas, nurmialue leikeille ja spa rentoutumiseen. Rantakadulla pääset kuntokävelyille, ihastelemaan auringonlaskua ja pitkille kävelyretkille, joilla voit löytää koskemattomia rantoja ja luontoa.