Alvor & Portimao

Puhelinpalvelu

Apollo Service Line -kohteissa tavoitat Apollon skandinaavisen ja englanninkielisen henkilökunnan puhelimitse, tekstiviestillä ja sähköpostilla.

Kun varaat loman Alvoriin ja Portimãoon, pääset nauttimaan Euroopan kauneimmista rannoista, tunnelmallisesta kaupunkielämästä sekä kattavasta ravintolatarjonnasta. Jos vuokraat auton, voit tutustua Algarven rannikkoon ja muihin lähialueisiin kätevästi. Algarven rannikolla on yhteensä noin 40 golfkenttää ja miellyttävä ilmasto ympäri vuoden.Lisätiedot Alvor & Portimao

Valuutta

Euro (EUR).

Kuljetukset matkakohteessa

Lentokentältä hotelleille on noin 1,5-2 tunnin ajomatka, riippuen liikenteestä.

Rannat

Vaalea hienohiekkainen Praia da Rochan ranta on noin 3 kilometriä pitkä, ja yksi Euroopan hienoimmista rannoista. Praia de Alvor on myös noin 3 kilometriä pitkä hiekkaranta. Algarven rannikolla on pitkiä rantoja, joita ympäröi jyrkät kalliot.

Lisää kohdetietoa

Lämpötilat

tammi 15°c
helmi 15°c
maalis 17°c
huhti 18°c
touko 20°c
kesä 23°c
heinä 25°c
elo 25°c
syys 24°c
loka 21°c
marras 18°c
joulu 16°c

Kaikki alueet Algarve

Vila Real de Santo Antonio

Vila Real de Santo Antonio sijaitsee Espanjan rajalla kulkevan Guadiana-joen varrella. Voit pulahtaa uimaan hiekkarannalla, tutustua monipuoliseen luonnonsuojelualueeseen ja uppoutua alueen mielenkiintoiseen historiaan. Majoitu tasokkaasti Grand House Algarvessa, hemmottele itseäsi virkistävällä mineraalikylvyllä suolavesispassa, tai vuokraa auto ja tutustu Algarven rannikkoon ja sen useisiin rannikkokaupunkeihin ja golfkenttiin. Aurinkoisia tunteja on vuosittain yli 3000!

Albufeira

Eteläinen Portugali ja Algarven rannikko on ollut pitkään suosittu lomakohde golfareiden keskuudessa. Kohteessa on paljon tekemistä, monien kilometrien mittaisia rantoja joita ympäröi jylhät kalliot, korkeatasoisia golfkenttiä ja miellyttävä ilmasto ympäri vuoden. Paketoi oma matkasi Albufeiraan Apollomatkojen kanssa!

Faro

Faro Portugalissa on kuuluisa erinomaisesta sijainnistaan Algarven rannikolla. Farossa voit tuntea aidon Portugalin, jossa päivät vietetään kauniilla hiekkarannoilla upeissa välimerellisissä maisemissa. Varaa lennot ja hotelli Faroon Apollomatkojen kautta, ja räätälöi juuri itsellesi sopiva matka.