Tromssa

Arktisia seikkailuita, keskiyön aurinko, eloisaa kaupunkielämää ja monipuolinen ravintolakulttuuri – matkusta Tromssaan ensi kesänä ja koe Norjan pohjoisin kaupunki! Kokeile paikallisia erikoisuuksia ravintoloissa, vieraile Ishavskatedraalissa ja nouse köysiradan kyydissä ylös Storsteienille ja ihaile Norjan lumoavia maisemia.Lämpötilat

tammi -4°c
helmi -4°c
maalis -1°c
huhti 2°c
touko 6°c
kesä 10°c
heinä 13°c
elo 13°c
syys 9°c
loka 4°c
marras 0°c
joulu -3°c

Kaikki matkakohteet Norja

Bergen

Koe Bergen ensi kesänä ja vieraile kaupungissa, jota kutsutaan myös nimellä "Vuonojen sydän". Bergen on Norjan toiseksi suurin kaupunki, mistä huolimatta täällä vallitsee hurmaava pikkukaupungin tunnelma. Täällä maisemat ovat kuin postikortista lumoavine vuonoineen, vuorenrinteineen ja kapeine mukulakivikatuineen, joita reunustavat pienet paikalliset putiikit ja kahvilat.

Oslo

Koe Norjan pääkaupunki Oslo kesälomallasi ja lähde tutustumaan mielenkiintoiseen arkkitehtuuriin, museoihin, ravintoloihin ja ostosmahdollisuuksiin. Kaupunki kasvaa kovaa vauhtia, joten täällä on paljon kehittyviä kaupunginosia ja ruokakulttuureja sekä kiehtova taide- ja kulttuuritarjonta. Tutustu tärkeimpiin nähtävyyksiin, kuten oopperataloon, Astrup Fearnleyn nykytaiteen museoon tai Barcode Projectiin, syö hyvin Aker Bryggessä ja pulahda uimaan lähimmällä vuonolla!