Radisson Blu Hotel, Tromssa

Tervetuloa Norjan pohjoisimpaan kaupunkiin Tromssaan ja Radisson Blu Hoteliin. Lomasi aikana pääset tutkimaan arktisen alueen aarteita, kuten Ishavskatedralen, Storsteinen upeine näkymineen ja keskiyön aurinko. Ravintolassa tarjoillaan Pohjois-Norjan makuja ja Tromssan parasta pizzaa saat Yonas Pizzeriasta suoraan hotellilta. Ihaile saunassa näkymiä vuonoille ja rentoudu saunassa pitkän päivän jälkeen.


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita 1-3 hengelle, joista 1 lapsi.

Lue lisää huoneista

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 424 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Keskustaan: 300 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Tromssasta käsin pääset tutustumaan kätevästi arktisen alueen ihmeisiin. Hotelli sijaitsee keskeisellä paikalla ja sitä ympäröivät vuonot, metsät ja tunturit.

Ruoka ja juoma

Tromssan ravintolat ovat saaneet vaikutteita kaupungin historiasta. Hotellin ravintola Charly's on inspiroitunut samannimisestä baarista ja ravintolasta, mikä oli suosittu sekä paikallisten että kuninkaallisen perheen keskuudessa 70- ja 80-luvuilla. Nykypäivänä täällä tarjoillaan pohjois-norjalaisia suosikkeja. Hotellipubi Rorbuassa on elävää musiikkia ja täällä tarjoillaan paikallisia, norjalaisten pienpanimoiden tuotteita ja kaupungin parasta pizzaa löydät hotellin pizzeria Yonasista.

Liikunta ja hyvinvointi

Hotellin hyvinvointikeskus sijaitsee 10:ssä kerroksessa ja täältä on upeat näkymät lähistön vuonoille. Hotellin ympäristössä on myös hyvät lenkkeilymaastot. Päivän päätteeksi voit rentoutua saunassa.

Lisätietoa hotellista

Maksuton wifi.

Tutustu ympäristöön

Radisson Blu Scandinavia sijaitsee keskeisellä paikalla Tromssassa lyhyen kävelyetäisyyden päässä kaupungin nähtävyyksistä. Koe kaupungin maamerkin Ishavskatedranelin vaikuttava akustiikka tai vieraile luonnontieteenmuseo Polariassa.

Ateriat

Aamiaispöytä. Puolihoito (aamiainen ja lounas) tai puolihoito extra (aamiainen ja illallinen) lisämaksusta.