Radisson Blu Scandinavia Hotel, Oslo

Radisson Blu Scandinavia, Oslo on 22-kerroksinen hotelli, josta on upeat näkymät kohti kaupunkia ja Oslonvuonoa. Hotelli sijaitsee keskeisellä paikalla, täältä pääset helposti tutustumaan kaupungin nähtävyyksiin, ravintoloihin ja palveluihin jalkaisin. Ravintolassa tarjoillaan moderneja, paikallisista raaka-aineista valmistettuja annoksia ja fitness-keskuksesta löydät kuntosalin, altaan ja saunan.


Huonetyyppi

Kahden hengen huone 1-3 hengelle, joista 1 lapsi. Juniorsviitti 2-4 hengelle.

Lue lisää huoneista

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 525 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Keskustaan: 500 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Radisson Blu Scandinavia Oslossa majoitut upeiden maisemien äärellä, lähellä Oslon eläväistä keskustaa pääkatu Karl Johans gatella. Hotellilla on ravintola, baari, kuntosali ja sisäallas.

Yhdistä suurkaupungin syke, liikunnalliset elämykset ja lastenkerho ensi kesänä!

Ensi kesänä pääset nauttimaan Apollo Mondo -hotellikonseptin parhaista paloista hotellissa Radisson Blu Scandinavia Hotel Oslo. Täällä järjestetään Mondo -konseptiin kuuluva lastenkerho Club Polly & Mino Apollon koulutetun henkilökunnan johdolla. Tarkemman ohjelman saat tietoon hotellilla. Pidätämme oikeuden muutoksiin liian vähäisen osallistujamäärän vuoksi.

Ruoka ja juoma

Hotellin ravintola 26 North Restaurant & Social Club tarjoaa moderneja annoksia, jotka on valmistettu paikallisista, tuoreista raaka-aineista. Perheen pienimmille on tarjolla lasten menu. Summit Barissa voit rentoutua kaupungilla vietetyn päivän jälkeen. Täällä tarjoillaan cocktaileja, olutta ja viiniä. Hotellin brasserie sijaitsee maantasolla ja täällä tarjoillaan Radisson Blun tunnettu aamiaisbuffet, jonka valikoimaan sisältyy lämpimiä ja kylmiä ruokia.

Liikunta ja hyvinvointi

Fitnesskeskus Lagoonissa on kuntosali modernein laittein, sisäallas ja sauna.

Lisätietoa hotellista

Maksuton wifi. Slottparkenin pysäköintitalossa on pysäköintimahdollisuus, suora kulku hotellille.

Tutustu alueeseen

Radisson Blu Scandinaviassa majoitut hyvällä paikalla Oslossa, mistä pääset tutustumaan vaivattomasti tärkeimpiin nähtävyyksiin. Lyhyen kävelymatkan päässä hotellilta sijaitsee Oslon pääkatu Karl Johans gate, kuninkaallinen linna, Nationalgallerie ja oopperatalo. Lähistöllä on monipuolisesti ravintoloita ja myymälöitä, joissa tehdä ostoksia. Luontoelämyksiä pääset kokemaan Oslonvuonoilla tai vierailemalla Vigeland Parkissa.

Ateriat

Aamiaispöytä. Puolihoito sisältäen aamiaisen ja lounaan tai puolihoito sisältäen aamiaisen ja illallisen lisämaksusta.

Kausikohtaista huomioitavaa

  • Vallitsevan tilanteen vuoksi hotellin ravintola on suljettu
  • Aamiainen saatavilla, ei noutopöydästä