Koe Bergen ensi kesänä ja vieraile kaupungissa, jota kutsutaan myös nimellä "Vuonojen sydän". Bergen on Norjan toiseksi suurin kaupunki, mistä huolimatta täällä vallitsee hurmaava pikkukaupungin tunnelma. Täällä maisemat ovat kuin postikortista lumoavine vuonoineen, vuorenrinteineen ja kapeine mukulakivikatuineen, joita reunustavat pienet paikalliset putiikit ja kahvilat.Lämpötilat

tammi 1°c
helmi 1°c
maalis 3°c
huhti 7°c
touko 11°c
kesä 14°c
heinä 16°c
elo 16°c
syys 12°c
loka 8°c
marras 4°c
joulu 2°c

Kaikki matkakohteet Norja

Tromssa

Arktisia seikkailuita, keskiyön aurinko, eloisaa kaupunkielämää ja monipuolinen ravintolakulttuuri – matkusta Tromssaan ensi kesänä ja koe Norjan pohjoisin kaupunki! Kokeile paikallisia erikoisuuksia ravintoloissa, vieraile Ishavskatedraalissa ja nouse köysiradan kyydissä ylös Storsteienille ja ihaile Norjan lumoavia maisemia.

Oslo

Koe Norjan pääkaupunki Oslo kesälomallasi ja lähde tutustumaan mielenkiintoiseen arkkitehtuuriin, museoihin, ravintoloihin ja ostosmahdollisuuksiin. Kaupunki kasvaa kovaa vauhtia, joten täällä on paljon kehittyviä kaupunginosia ja ruokakulttuureja sekä kiehtova taide- ja kulttuuritarjonta. Tutustu tärkeimpiin nähtävyyksiin, kuten oopperataloon, Astrup Fearnleyn nykytaiteen museoon tai Barcode Projectiin, syö hyvin Aker Bryggessä ja pulahda uimaan lähimmällä vuonolla!