Kokemuksia Radisson Blu Royal Hotel, Bergen -hotellista

Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Radisson Blu Royal Hotel, Bergen -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4,5/5 Sijainti
  • 4/5 Nukkuminen
  • 4/5 Huoneet
  • 4/5 Palvelu
  • 4/5 Hinta-laatusuhde
  • 4/5 Siisteys

74% matkustajista suositttelee

2886 arvostelua
Erinomainen
 
899
Erittäin hyvä
 
1223
Hyvä
 
500
Ei kovin hyvä
 
175
Huono
 
89

Viimeisimmät 5 arviota

21.1.2016

Kirjoittanut karttapelle Pori, Suomi

Hyvä sijainti ja erinomainen aamiainen

Loistava sijainti keskeisten nähtävyyksien läheisyydessä, kivat aulatilat, erinomainen ja runsas aamiainen, huone oli keskitasoinen (vähän kulunut) ja pienehkö, autohalli oli todella ahdas ja kulku autolta hotelliin monen mutkan takana

 
7.4.2014

Kirjoittanut a B Lontoo, Yhdistynyt kuningaskunta

Sijainti on hyvä mutta...

...muuten jäi paljon toivomisen varaa. Edellinen arvostelija kutsui hotellia "omahyväiseksi", ja olen samaa mieltä. Se on hyvin itseriittoinen, mutta en ole varma, onko se perusteltua. Huoneeni oli toisessa kerroksessa, ja hissien meteli piti minut hereillä suurimman osan yöstä, vaikkei huoneeni itse asiassa ollut niiden vieressä. Koin tämän ensi kertaa (matkustan usein), joten oletan äänieristyksen olevan huono. Kylpyhuoneissa ei ole ilmaista palasaippuaa. WiFi-yhteys toimii miten sattuu. "Kuntosalissa" on vain yksi soutulaite, yksi juoksumatto, yksi crosstrainer-laite, painosarja ja monitoimilaite. Jos tilassa on enemmän kuin yksi ihminen, se on liian täynnä. Peiliäkään ei ole, joten tekniikan tarkkailu on vaikeaa painoja nostellessa. Aamiainen näyttää ensi silmäyksellä hyvältä. Mutta juusto- ja lihavalikoima ovat huonot, gluteenittomia ruokia ei ole merkitty selvästi, vohveleita/pannukakkuja ei ole (kuten toisissa norjalaisissa hotelleissa, joissa yövyn), ja jotkin kofeiinittomat teepussilajit loppuivat kesken. Baarissa ei ole samppanjaa tai proseccoa (erittäin noloa, kun viihdytin asiakasta, joka pyysi sitä!), mikä vaikutti todella oudolta. Tämä on käytännöllinen hotelli, joka ilmeisesti luulee olevansa jotakin parempaa. Kunpa olisikin ollut.

 
15.9.2021

Kirjoittanut tannich London, United Kingdom

Excellent breakfast, good stay overall

The staff were all very friendly and very accommodating and helpful for any requests made which makes an excellent first impression on arrival. I really loved the food on offer at the Radisson. Breakfast options are almost endless, and there is something for everyone. Safety in terms of CV-19 was also very high and I did not feel that anything was lacking in this respect. The stay in my room was comfortable, the double bed huge and made for a very good night’s sleep, but the storage for clothing was somewhat limited, and the furniture in the room is, in my opinion, dated. The safe did not work, and the fridge had a strange odour as it was not in use. I was disappointed the gym/fitness facilities were not available (as they are accessible in other hotels in the same city), and the alternative fitness centre did not appeal after visiting the site. Overall though, I had a good stay and would suggest this hotel to others, especially for the food on offer, as it was all fresh and very well prepared.

 
13.9.2021

Kirjoittanut amazaheri2021 Oslo, Norja

Visiting Bergen

I personally prefer rooms without carpet floors as it will make it easier to keep them clean compared to carpet floors. The staff very helpful, especially at the reception and the restaurant. Gusts smoking outside the hotel was a bit unpleasant, especially when my window was right over it.

 
26.8.2021

Kirjoittanut Joseph Patrick M Bismarck, United States

Bergen stay

Weather was warm and AC did not keep room cool enough. Not even sure if it is AC. To cool room had to open window and in that location it was very noisy outside. College kids partying all night. Bed sheets were not tucked correctly so in morning I would be on bare mattress. No English news channels. The list said BBC but it did not work.