Radisson Blu Royal Hotel, Bergen

Tervetuloa hotelliin Radisson Blu Royal Hotel, Bergen, joka tarjoaa modernia mukavuutta perinteisessä ympäristössä. Hotelli sijaitsee Bergenissä, joka on yksi Norjan suosituimmista matkakohteista sekä UNESCO:n maailmanperintökohde historiallisen satama-alue Bryggenin ansiosta. Hotellilla voit nauttia norjalaisia makuja ravintola 26 Northissa. Kuntoile fitness-keskuksessa ja rentoudu saunassa. Hotellilta pääset kätevästi tutustumaan keskustan ravintoloihin ja ostosmahdollisuuksiin!

Green Key

Green Key–merkityt hotellit tekevät aktiivisesti töitä minimoidakseen ympäristövaikutuksiaan ja ollakseen ympäristöystävällisempiä. Hotelleilla on ympäristöohjeet ja -tavoitteet sekä toimintasuunnitelma ympäristötyön jatkuvaan kehittämiseen. Hotellit keskittyvät sosiaaliseen vastuuseen koko tuotantoketjunsa sekä asiakkaidensa kanssa. Kun valitset ympäristömerkityn hotellin olet mukana ympäristöä tukevassa toiminnassa.


Huonetyyppi

Kahden hengen huone 1-2 hengelle.

Lue lisää huoneista

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 2886 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Keskustaan: 0 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Radisson Blu Royal Hotel Bergen sijaitsee aivan veden äärellä ja täältä on upeat näkymät kohti satama-aluetta. Hotellin lähistöllä on monipuolisesti Bergenin keskustan ravintoloita ja putiikkeja.

Yhdistä suurkaupungin syke, liikunnalliset elämykset ja lastenkerho ensi kesänä!

Ensi kesänä pääset nauttimaan Apollo Mondo -hotellikonseptin parhaista paloista hotellissa Radisson Blu Scandinavia Hotel Oslo. Täällä järjestetään Mondo -konseptiin kuuluva lastenkerho Club Polly & Mino Apollon koulutetun henkilökunnan johdolla. Tarkemman ohjelman saat tietoon hotellilla. Pidätämme oikeuden muutoksiin liian vähäisen osallistujamäärän vuoksi.

Ruoka ja juoma

Hotellin ravintola 26 North tarjoilee paikallisista, bergeniläisistä ja norjalaisista,raaka-aineista valmistettuja makuelämyksiä. Nauti sesongin mukaisia annoksia Norjan metsistä, vuonoilta ja maatiloilta. Nauti hyviä juomia 26 North Barissa tai rentoudu auringossa terassilla.

Liikunta ja hyvinvointi

Hotellilla on hyvinvarusteltu kuntosali modernein laittein ja sauna.

Tutustu ympäristöön

Aivan hotellin lähistöllä sijaitsee tunnettu Bryggenin alue, joka on toiminut tärkeänä satamana Hansakaupungin aikana. Täällä on monia värikkäitä, perinteisiä puutaloja, jotka toimivat tänä päivänä putiikkeina tai ravintoloina. Torgallmeningenin suuri tori ja ylös Flöjen-vuorille vievä köysirata sijaitsevat noin 5-10 minuutin kävelymatkan päässä hotellilta. Maistele paikallisia herkkuja Fisketorgetilla, kuten tuoretta kaviaaria ja silliä.

Ateriat

Aamiaispöytä.

Puolihoito, puolihoito extra ja täysihoito lisämaksusta.

Puolihoito sisältää aamiaisen ja lounaan. Puolihoito extra sisältää aamiaisen ja illallisen. Täysihoito sisältää aamiaisen, lounaan ja illallisen.