Hardangerfjord Hotel

Hardangerfjord Hotel tarjoaa upeat näkymät kohti vuonoja ja Foglefonnan jäätiköitä. Täällä voit nauttia luonnosta ja paikallisista raaka-aineista valmistetusta hyvästä ruoasta. Hotellin vierailla on pääsy uuteen Hardangerbadetiin, joka sijaitsee hotellin viereillä.


Huonetyyppi

Kahden hengen huone 1-2 hengelle.

Lue lisää huoneista

Tietoa

Uimarannalle: 100 m
Keskustaan: 80 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Hotellilla on hieno puutarha, jossa voit rentoutua mukavissa lounge-istuinryhmissä nurmikolla tai terassilla ja nauttia näkymistä. Täällä on myös hieno ravintola, jossa tarjoillaan erinomaisia, paikallisista raaka-aineista valmistettuja annoksia.

Hotellin vieressä sijaitsee hyvinvointikeskus Hardangerbadet, jossa on kolme allasta ja kuntosali. Hotellin vierailla on maksuton pääsy uinti- ja liikuntapalveluihin. Täällä on allas kiipeilyseinällä, 25-metrinen allas uimaratoineen sekä vesiliukumäki.

Hardangerissa on paljon tekemistä aktiivisille lomailijoille. Vaikuttavia vuonoja ja upea luonto ovat täynnä luontoelämyksiä. Patikoi jäätiköllä, melo kanootilla vuorten välillä tai vieraile museossa. Voit myös SUP-lautailla, lähteä vuonosafarille RIB-veneellä tai kokeilla koskenlaskua Bjoreio-joella. Lisätietoa saat hotellin vastaanotosta.

Etäisyys Bergenin keskustaan noin 80 kilometriä hotellilta.

Ateriat

Aamiainen. Puoli- tai täysihoito lisämaksusta.

Puolihoito sisältää aamiaisen ja lounaan, valmis menu. Täysihoito sisältää aamiaisen, lounaan ja illallisen, valmis menu.