Bergen Børs

Elegantti Bergen Børs Hotel sijaitsee parhaalla paikalla Bergenissä, lähellä ostoskatu Strandgatenia ja satamaa. Hotelli sijaitsee vuodelta 1862 peräisin olevassa pörssirakennuksessa ja sen omistaa Bergeniä rakastava, perheomisteinen hotelliketju De Bergenske. Täällä on Bergenin paras gourmetravintola, vuorokauden ympäri auki oleva, maksuton kuntosali ja modernin skandinaavisesti sisustetut huoneet.


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita 2 hengelle. Superior -huoneita 2 hengelle.

Lue lisää huoneista

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 571 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Keskustaan: 0 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Bergen Børs Hotel avasi ovensa vuonna 2017 ja hotellirakennus on toiminut vanhana pörssitalona vuodesta 1862. Hotellin suunnittelijat ClaessonKoivistoRune on luonut hotelliin modernin ja elegantin ilmeen kontrastina perinteiselle neoklassiselle tyylille. Rakennus on yksi Bergenin tärkeimpiä uusrenesanssin aikaisia kohteita ja täällä on myös yksi Norjan kansallisaarteista – Frescohallen, joka on koristeltu freskomaalauksin.

Gourmetravintola ja baari

Hotellin gourmetravintola, BARE Restaurant, äänestettiin Bergenin parhaaksi ravintolaksi vuonna 2017 norjalaislehden äänestyksessä. Menu koostuu useista annoksista, jotka vaihtelevat sesongin mukaan ja annoksiin on haettu inspiraatiota pohjoisen vuonoalueilta. Ravintola Bare Vestland sijaitsee ensimmäisessä kerroksessa ja täällä tarjoillaan Länsi-Norjan klassikkoannoksia. Frescohallenissa sijaitsee Matbørsen, jossa tarjoillaan kansainvälisiä herkkuja. Hotellin pääbaarissa on elegantti sisustus ja rento tunnelma, täällä on tarjolla monipuolinen valikoima hyviä cocktaileja. Baarissa Børskjelleren voit tilata paikallisia oluista ja ensimmäisessä kerroksessa sijaitsee suosittu yökerho Sjenerøs.

Lisätietoa hotellista

Wifi maksutta. Hotellin vierailla on maksuton pääsy kuntosalille vuorokauden ympäri.

Koe Bergen

Bergen Børs Hotelissa majoitut parhaalla paikalla lähellä Bergenin ostoskatu Strandgatenia, satamaa, kuuluisaa kalatoria sekä Torgalmenningenia. Mahdollisuus vuokrata polkupyöriä hotellin ulkopuolella. Vieraile Bergenin lomallasi värikkäissä puutaloissa Bryggenissä ja vuorenhuipulla Fløyenissa, jonne pääset köysirataa pitkin.

Hotellit Bergen

Hardangerfjord Hotel

Hardangerfjord Hotel tarjoaa upeat näkymät kohti vuonoja ja Foglefonnan jäätiköitä. Täällä voit nauttia luonnosta ja paikallisista raaka-aineista valmistetusta hyvästä ruoasta. Hotellin vierailla on pääsy uuteen Hardangerbadetiin, joka sijaitsee hotellin viereillä.