Kokemuksia Sunrise Attitude -hotellista

Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Sunrise Attitude -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4,5/5 Nukkuminen
  • 4/5 Sijainti
  • 4,5/5 Huoneet
  • 4,5/5 Palvelu
  • 4,5/5 Hinta-laatusuhde
  • 4,5/5 Siisteys

82% matkustajista suositttelee

3519 arvostelua
Erinomainen
 
2542
Erittäin hyvä
 
704
Hyvä
 
175
Ei kovin hyvä
 
63
Huono
 
36

Viimeisimmät 5 arviota

20.11.2019

Kirjoittanut miviksi

Häämatka Mauritiuksella

Upea hotelli, jossa todella ystävällistä palvelua ja mukava ilmapiiri alusta loppuun. Huoneet siivottiin päivittäin ja pöydille jätettiin pieniä koristeita. Baarista sai juomaa altaalle ja ruokailut oli kattavia. Mukava lisä oli KotNot ruokailu ja hotellin tarjoamat lisäpalvelut, kuten lasipohjaveneajelu, snorklaus ja kokkikoulu. Hotellin vieressä Belle Mare ranta, jossa pääsee kävelemään pitkän lenkin ja ihailemaan auringonnousun. Unohtumaton loma.

 
8.4.2014

Kirjoittanut Rachel M Denbigh, Yhdistynyt kuningaskunta

Upea hotelli

Vietimme äskettäin kaksi viikkoa Emeraude Attitudessa. Meillä oli ihanaa, ja haluaisimme kiittää Hugoa, Jimya, Samya, Kavisia, Mikea, CoCoa, Isabellaa, "Buddha-jengiä" ja kaikkia muita kokkeja ja muuta ravintolan henkilökuntaa, jotka kaikki huolehtivat meistä niin hyvin. Emme löytäneet ruoasta mitään vikaa, se oli ensiluokkaista. Huoneet olivat oikein hyvät ja sadesuihkut loistavat. Vastaanoton Ouma oli erittäin ystävällinen ja avulias, kuten muukin vastaanoton henkilökunta. Suurkiitos Jayrajille, huonepojallemme, joka huolehti meistä erittäin hyvin ja on hyvä tekemään pyyhetaidetta. Suosittelisimme ehdottomasti tätä hotellia. Luulemme, että se on arvioitu 3 tähden arvoiseksi vain, koska se ei ole aivan rannalla. Rannalle pääsemiseksi täytyy ylittää tie, mikä ei ole lainkaan ongelma. Hyvin tehty, koko hotellin henkilökunta, teette erinomaista työtä. xx

 
27.6.2022

Kirjoittanut nainasr

Mrs

Very nice hotel. Wonderful environment. Extremely beautiful. Absolutely amazing. The staff are very caring and accommodating. Always try to make guests comfortable and try to make the stay even more pleasant. Would definitely like to come again.

 
26.6.2022

Kirjoittanut roopeshh2022 Intia

Honey moon in Sunrise Attitude

Good time to spend in this hotel. The stay was really amazing and staffs' are always welcoming. The hotel has very good use of sustainable practice and eco friendly towards nature. The hotel provides a variety of food for breakfast and dinner. However, being Indians it is difficult to adjust to the food. Sometimes we might fall sick due to their flavors. Apart from that, the ambiance in and around the resort was simply amazing with a beach view.

 
25.6.2022

Kirjoittanut J7226VMmilanp Grande Montagne

Holiday like a dream (Dovolená jako sen)

English: This place is really amazing! Perfect food, beautiful environment. Rooms clean, tidy every day. The Staff - I have never seen better! There is always plenty of space on the beach. A lots of activities every day for those who want to experience something special and fun. The place made for a holiday. Czech: Neuvěřitelné místo! Perfektní jídlo a překrásné prostředí. Pokoje čisté, uklizené každý den. Personál - nikdy jsem neviděl lepší! Na pláži je vždy dostatek místa. Každý den spoustu aktivit pro ty, kteří chtějí zažít něco zábavného a speciálního. Místo jako stvořené pro dovolenou.