Apollomatkojen suorat lomalennot Jyväskylästä

Katso lähdöt Jyväskylästä ja varaa

Apollomatkojen lomalennot Jyväskylän lentokentältä

Apollomatkat järjestää suoria lentoja Jyväskylän lentokentältä. Suorat lomalennot Jyväskylästä kohdistuvat Kreetalle. Lentoasemalla on yksi terminaali, ja yksi 2,6 kilometrin pituinen kiitotie. 

Matkalle lähtiessäsi varmistathan lentosi lähtöselvitysajan matkavarauksestasi tai lentoyhtiösi kotisivuilta. Lentokentälle kannattaa saapua ajoissa, erityisesti jos mukanasi on ruumaan meneviä matkatavaroita. 

Liikenneyhteydet Jyväskylän lentokentällä

Jyväskylän lentoasema sijaitsee Tikkakoskella noin 23 kilometrin päässä kaupungin keskustasta.

Lentoaseman ja Jyväskylän välillä ei ole bussiyhteyttä, mutta jotkut pitkänmatkan linja-autot ajavat lentoaseman kautta. Terminaalin edessä on takseja lentoaikojen mukaisesti, ja taksin voi tilata etukäteen terminaalin taksipuhelimesta. Lentokentällä toimii myös useita autovuokraamoita. 

Pysäköinti Jyväskylän lentoasemalla

Jyväskylän lentoaseman pysäköintialue sijaitsee terminaalin edustalla, ja sieltä löytyy myös muutamia lämpöpaikkoja. Invapaikat on merkitty erikseen. 

Palvelut Jyväskylän lentokentällä

Jyväskylän lentoaseman terminaalista löydät Ravintola Sky Cafe&Food:in, jossa voit nauttia esimerkiksi lounaan. Kokoushuoneen ja maksuttoman wifin lisäksi lentoasemalta löytyy myös postilaatikko ja mahdollisuus auton vuokraamiseen.