Suorat lomalennot Lappeenrannasta

Apollomatkojen suorat lomalennot Lappeenrannasta

Lennä lomalle kätevästi suorin lennoin omalta kotikentältäsi – Lappeenrannasta lennät nyt alkusyksystä Rodoksen lämpöön! Katso myös äkkilähdöt maakunnista.


Lähdöt Lappeenrannasta

LAPPEENRANNASTA      
Rodokselle Keskiviikkona 23.10.2019 Varaa loma Lappeenrannasta Rodokselle

Hotellivinkkejä

Mythos Beach Resort

Mythos Beach Resort

Tervetuloa suosittuun Mythos Beach Resortiin! Hotellissa on Apollon oma lastenkerho j... Lue lisää
Alk. 408 EUR
Varaa
Aquarium View

Aquarium View

Hotelli Aquarium View on suosittu hotelli sijaitsee Ellinrannan turkoosien vesien vie... Lue lisää
Alk. 489 EUR
Varaa

Apollomatkojen lomalennot Lappeenrannan lentokentältä

Apollomatkat järjestää suoria lentoja Lappeenrannasta Kreetalle.  Lentokentän kiitotien pituus on 2 500 m ja leveys 60 m. Lappeenrannan lentoasema sijaitsee Lappeenrannan keskustasta noin kaksi kilometriä länteen. Kenttä on perustettu vuonna 1918 ja se on Suomen vanhin toiminnassa oleva kenttä.

Matkalle lähtiessäsi varmistathan lentosi lähtöselvitysajan matkavarauksestasi tai lentoyhtiösi kotisivuilta. Lentokentälle kannattaa saapua ajoissa, erityisesti jos mukanasi on ruumaan meneviä matkatavaroita. 

Liikenneyhteydet Lappeenrannan lentokentällä

Lappeenrannan lentokenttä sijaitsee kaupungin keskustan välittömässä läheisyydessä. Matkaa keskustasta on vain kolme kilometriä, mikä taittuu vaivattomasti autolla, linja-autolla tai vaikkapa kävellen. Lappeenrannan rautatie- ja linja-autoasemat sijaitsevat myös kävelymatkan päässä kentältä. Lappeenrannan alueella liikennöiviä takseja on lentoaseman edustan taksitolpalla lentoaikataulun mukaisina aikoina. Jos haluat varmistaa taksikyydin tai sinulla on erityistoiveita, tilaa taksi etukäteen TaksiSaimaalta. 

Valtatiet 6 ja 13 risteävät Lappeenrannassa. Lentokenttä sijaitsee valtatie 6:n varrella, joten lentokentälle on helppo tulla myös omalla autolla. 

Pysäköinti Lappeenrannan lentoasemalla

Lentokentän läheisyydessä on runsaasti pysäköintitilaa sekä lyhyt- että pitkäaikaiseen pysäköintiin. Terminaalin edustan pysäköintialueella on 170 autopaikkaa. Tilaa on yleensä riittävästi, eikä erillistä varausta tarvita. Kävelymatka pysäköintialueelta on lyhyt, vain kymmeniä metrejä, joten kulku matkatavaroiden kanssa on myös vaivatonta.

Palvelut Lappeenrannan lentokentällä

Lappeenrannan lentokentälla on kaksi kahvila-ravintolaa sekä maksuton wifi.