Suorat lomalennot Lappeenrannasta

Apollomatkojen suorat lomalennot Lappeenrannasta

Lennä lomalle kätevästi suorin lennoin omalta kotikentältäsi – Lappeenrannasta lennät nyt alkusyksystä Rodokselle. 

Jos loma odottaa jo nurkan takana ja eikä Suomen kesäsää miellytä, kurkkaa myös kotikenttien äkkilähdöt. Katso myös lomalennot Savonlinnan ja Kuopion kentiltä!


Ei lähtöjä saatavilla Lappeenrannasta tällä hetkellä.

Apollomatkojen lomalennot Lappeenrannan lentokentältä

Apollomatkat järjestää suoria lentoja Lappeenrannasta Kreetalle.  Lentokentän kiitotien pituus on 2 500 m ja leveys 60 m. Lappeenrannan lentoasema sijaitsee Lappeenrannan keskustasta noin kaksi kilometriä länteen. Kenttä on perustettu vuonna 1918 ja se on Suomen vanhin toiminnassa oleva kenttä.

Matkalle lähtiessäsi varmistathan lentosi lähtöselvitysajan matkavarauksestasi tai lentoyhtiösi kotisivuilta. Lentokentälle kannattaa saapua ajoissa, erityisesti jos mukanasi on ruumaan meneviä matkatavaroita. 

Liikenneyhteydet Lappeenrannan lentokentällä

Lappeenrannan lentokenttä sijaitsee kaupungin keskustan välittömässä läheisyydessä. Matkaa keskustasta on vain kolme kilometriä, mikä taittuu vaivattomasti autolla, linja-autolla tai vaikkapa kävellen. Lappeenrannan rautatie- ja linja-autoasemat sijaitsevat myös kävelymatkan päässä kentältä. Lappeenrannan alueella liikennöiviä takseja on lentoaseman edustan taksitolpalla lentoaikataulun mukaisina aikoina. Jos haluat varmistaa taksikyydin tai sinulla on erityistoiveita, tilaa taksi etukäteen TaksiSaimaalta. 

Valtatiet 6 ja 13 risteävät Lappeenrannassa. Lentokenttä sijaitsee valtatie 6:n varrella, joten lentokentälle on helppo tulla myös omalla autolla. 

Pysäköinti Lappeenrannan lentoasemalla

Lentokentän läheisyydessä on runsaasti pysäköintitilaa sekä lyhyt- että pitkäaikaiseen pysäköintiin. Terminaalin edustan pysäköintialueella on 170 autopaikkaa. Tilaa on yleensä riittävästi, eikä erillistä varausta tarvita. Kävelymatka pysäköintialueelta on lyhyt, vain kymmeniä metrejä, joten kulku matkatavaroiden kanssa on myös vaivatonta.

Palvelut Lappeenrannan lentokentällä

Lappeenrannan lentokentälla on kaksi kahvila-ravintolaa sekä maksuton wifi.