Zlatni Ratin ranta Kroatiassa

Apollomatkojen suorat lomalennot Kuopiosta

Lennä lomalle kätevästi suorin lennoin omalta kotikentältäsi – Kuopiosta lennät nyt Kreetalle.

Kurkkaa myös kotikenttien äkkilähdöt. 

 

Tällä hetkellä lähtöjä Kuopiosta ei ole saatavilla.

Apollomatkojen lomalennot Kuopion lentokentältä

Apollomatkat järjestää suoria lentoja Kreetalle Kuopion lentokentältä. Lentoasemalla on yksi terminaali ja 2,8 kilometrin pituinen kiitotie. Lentoasema tarjoaa Kuopiolle ja sen ympäristölle kattavat liikenneyhteydet ja puitteet aktiiviselle harrastustoiminnalle. 

Lähtiessä lomalle Kuopiosta muistathan aina varmistaa lentosi lähtöselvitysaika ja käytännöt lentoyhtiösi kotisivuilta tai matkavarauksestasi. Matkalle lähdettäessä kentälle kannattaa mennä ajoissa, erityisesti jos mukanasi on ruumaan meneviä matkatavaroita. 

Liikenneyhteydet Kuopion lentokentällä

Kuopion lentoasema sijaitsee Siilinjärven Rissalassa noin 14 kilometrin päässä Kuopion keskustasta.

Lentoaseman ja Kuopion keskustan välillä liikennöi Kuopion seudun joukkoliikenteen bussilinja 40. Lentoaseman edustalla on myös alueella liikennöivät taksifirman takseja lentoaikataulujen mukaan. Terminaalissa on maksuton taksipuhelin, josta voi tilata taksin etukäteen. Lentoasemalla on myös autovuokraamojen palvelupisteitä, jotka ovat avoinna vain ennakkovarauksella. 

Pysäköinti Kuopion lentoasemalla

Kuopion lentoasemalla on kaksi pysäköintialuetta. P1 on tarkoitettu lyhytaikaiseen ja P2 pitkäaikaiseen pysäköintiin. Molemmilta alueilta löytyy myös rajoitettu määrä lämpöpaikkoja. Enintään 15 minuutin pysäköinti Kuopion lentoasemalla on maksutonta. Terminaalin eteen on erikseen merkitty invapaikkoja.

Palvelut Kuopion lentokentällä

Kuopion lentoasemalta löydät monia palveluita, joita voit hyödyntää ennen matkaasi tai sen jälkeen. Lentoaseman myymälässä voit tehdä ostoksia, ja ennen lentoa voit nauttia kupillisen kahvia tai syödä lentokentän kahviloissa. Lentokentältä löytyy myös kokoushuone, maksuton wifi, postilaatikko ja apteekki.