Apollomatkojen suorat lomalennot Kajaanista

Katso lähdöt Kajaanista ja varaa

Apollomatkojen lomalennot Kajaanin lentokentältä

Apollomatkat järjestää suoria lentoja Kajaanin lentokentältä. Suorat lomalennot Kajaanista kohdistuvat Kreetalle. Lentoasemalla on yksi terminaali, ja yksi 2,5 kilometrin pituinen kiitotie. Lentoasemalta on hyvät yhteydet Kajaanin lähialueiden luonto- ja matkailukohteisiin.

Matkalle lähtiessäsi varmistathan lentosi lähtöselvitysajan matkavarauksestasi tai lentoyhtiösi kotisivuilta. Lentokentälle kannattaa saapua ajoissa, erityisesti jos mukanasi on ruumaan meneviä matkatavaroita. 

Liikenneyhteydet Kajaanin lentokentällä

Kajaanin lentoasema sijaitsee Paltaniemen kylässä noin kahdeksan kilometrin päässä Kajaanin keskustasta.

Lentoaseman ja Kajaanin sekä Vuokatin välillä liikennöi Kattilinjat. Taksikyydin voi tilata Finavian neuvontapisteen maksuttomasta taksipuhelimesta. Terminaalissa on myös useita autovuokraamoja. 

Pysäköinti Kajaanin lentoasemalla

Kajaanin lentoasemalla on pysäköintielue aivan terminaalin läheisyydessä, josta löytyy myös muutamia lämpöpaikkoja.  Invapaikat sijaitsevat terminaalin edustalla erikseen merkattuina.

Palvelut Kajaanin lentokentällä

Kajaanin lentokenttäkahvilasta saa pientä purtavaa, virvokkeita ja matkamuistoja. Alueella on myös maksuton wifi, postilaatikko ja mahdollisuus auton vuokraamiseen.