Matkamessutarjoukset perheille

Matkamessutarjous – Kesän lomahelmet aikuisille

Etsitko ensi kesälle täydellistä lomaa? Tältä sivulta löydät hotelleja, jotka sopivat erityisen hyvin lomaan aikuisten kesken. Kaappaa kulta kainaloon tai lähde ystävien kanssa nauttimaan auringosta, lämmöstä ja kiireettömästä yhdessäolosta. Matkamessujen kunniaksi saat 150 € /varaus alennuksen tämän sivun hotelleista, kun varaat loman 22.1.2018 mennessä. Tarjous koskee kesän 2018 lomia.

Alennuksen saat kampanjakoodilla: MATKADUO18

Matkamessutarjoukset 2018

Flora, Makarskan Riviera

Viihtyisä ja raikas huoneistohotelli lähellä Tucepin pikkukivirantaa Makarskan Rivieralla. Hotellissa on vain 19 huoneistoa, joten tunnelma on mukavan rauhallinen ja hotelli onkin suosittu aikuisten matkailijoidemme keskuudessa. 
Lomat alk. 560 € / hlö

Varaa tästä
Matkamessutarjoukset 2018

Santa Marina Plaza Giannoulis Hotels, Kreeta

Santa Marina Plaza Giannoulis Hotels on kodikas hotelli Agia Marinan hiekkarannalla Kreetalla. Hotellissa on rauhallinen tunnelma ja erinomainen palvelu. Täällä vietät mukavaa lomaa aikuisten kesken. Miltä kuulostaisi esimerkiksi illallinen rannalla tähtitaivaan alla? 
Lomat alk. 695 € / hlö

Varaa tästä
Matkamessutarjoukset 2018

La Mer, Santorini

Kutenhotellin nimikin jo kertoo, täällä vietät lomasi meren läheisyydessä. Viityisän allasalueen aurinkotuoleilla lomapäivät sujuvat rennoissa merkeissä ja Kamarin tumma hiekkarantakin on vain muutaman askeleen päässä. Hemmottele itseäsi à la carte- ravintolassa ja pienessä spassa.
Lomat alk. 865 € / hlö

Varaa tästä
Matkamessutarjoukset 2018

Astoria Playa, Mallorca

Tervetuloa Astoria Playaan Alcudiassa - hotelli on yksi valikoimamme suosituimmista Mallorcalla! Astoria Playa on täydellinen valinta, kun haluat viettää lomaa aikuisten kesken. Täällä on kaksi allasaluetta ja valkoiselle hiekkarannalle on vain 100 metriä. Hotellissa tyylikkäät huoneet ja maksuton ilmastointi.
Lomat alk. 660 € / hlö

Varaa tästä
Matkamessutarjoukset 2018

Mayor Mon Repos Palace Art Hotel, Korfu

Mayor Mon Repos Palace Art Hotel Korfulla on yli 18-vuotiaille aikuisille suunnattu hotelli. Hotelli sijaitsee kuuluisan The Promenade -kadun varrella aivan Garitsa -lahden vieressä. Hotellilta on mahtavat näköalat vanhaan venetsialaiseen satamaan ja Joonian merelle.  Lomat alk. 670 € / hlö

Varaa tästä

Alennus koskee vain lähtöjä Helsingistä. Alennusta ei voi yhdistää muihin alennuksiin tai tarjouksiin. Alennus koskee tällä sivulla mainittuja hotelleja.  Etu koskee vain uusia varauksia joiden lähtöön on yli 40 vuorokautta. Ei koske pelkkiä lentoja tai matkoja joustavin matka-ajoin. Etu varattavissa osoitteesta apollomatkat.fi, puhelimitse 09 6154 7400 tai Apollomatkojen lomamyymälästä. Etu koskee valikoituja, tällä sivulla mainittuja hotelleja. Tarjous on voimassa 22.1.2018 saakka. Tarjoushintaisia matkoja on saatavilla rajoitetusti.