The Ritz Carlton Langkawi

Pantai Kok, Langkawi

Ritz Carlton on tehnyt mestariteoksensa sijoittamalla luksushotellin 10 miljoonaa vuotta vanhaan sademetsään. Hotellia ympäröi vehreä sademetsä, jossa apinat, linnut ja perhoset elävät luonnollisessa ympäristössään, ja upeat villat on rakennettu kaiken tämän eksotiikan keskelle. Hotellissa voit rauhoittua ja nauttia huolettomista lomapäivistä. 

Voit majoittua sademetsän keskellä, jossa villiapinat vilistävät villan ulkopuolella. Monet viidakkohuoneista tarjoavat myös pienen yllätyksen. Jos haluat majoittua mielummin rannan äärellä, tutustu Ocean Front Villoihin, joista on upeat merinäköalat Andamaanienmerelle. Suosittelemme kokeilemaan molempia! 
Tyylikkäissä huoneissa yhdistyvät marmori-, lasi ja keramiikkayksityiskohdat. Japanilaisen sisustussuunnittelijan tavoitteena oli tuoda luonnon tuntu jokaiseen huoneeseen. Osa huoneiden seinistä on lasia, joka tuo huoneeseen raikkautta ja tilan tuntua – ja ympäröivä luonto toimii kuin huoneen tapettina! 

Ravintolat ja baarit
The Ritz Carlton tarjoaa ensiluokkaisia palveluita niin maan kuin vedenkin päällä. Hotellin alueella on tyylikkäitä ravintoloita sen sisä- ja ulkotiloissa. Nauti ihanasta lounaasta The Beach Grill -ravintolassa, jossa tarjotaan tuoreita mereneläviä, kansainvälisiä annoksia sekä parhaimpia viinejä.

Nauti auringonlaskusta Horizon -loungealueella, josta löytyy mukavia sohva-alueita sisä- ja ulkotiloissa. Nauti herkullisista cocktaileista, ui infinity-altaassa tai ihastele mahtavia merimaisemia. 

Illallinen maistuu parhaiten Hay Yan tai Langkawi Kitchen -ravintoloissa. Hay Yan on Langkawin ainoa kiinalainen fine dining -ravintola. Kauniimpaa sisustusta ja parempaa ruokaa saa etsiä! 

Molemmat ravintolat tarjoavat paikallista ruokaa sekä kansainvälisiä annoksia, mutta usein kiinalaisella kosketuksella. 

Kauniilla paikalla paalujen päälle rakennettu elegantti Spa on muotoiltu Boo-Boon, eli paikallisten kalastajien käyttämän katiskan tavoin. Täällä voit nauttia erilaisista hoidoista, altaista, höyrysuihkusta tai hamam-saunasta. 

Hotellin palveluita:

  • Majoitu sademetsässä tai meren äärellä
    Aamiainen sisältyy hintaan
  • Ilmastointi
  • Wi-Fi & TV huoneessa
  • Päivittäinen siivouspalvelu ja pesulapalvelu
  • Spa
  • 3 ravintolaa