Berjaya Langkawi Resort

Burau Bay, Langkawi

Langkawin länsirannikolla, vain 20 minuutin matkan päässä lentokentältä, odottaa eksoottinen Berjaya Langkawi Resort. Rannalla sijaitsevaa hotellia ympäröi trooppinen sademetsä villiapinoineen ja eksoottisine lintuineen, ja täällä vietät takuulla maagisen ja elämysten täytteisen loman.

Hotellissa on yhteensä 10 erilaista mökkiä, joissa jokaisessa on oma parveke, hyvinvarusteltu kylpyhuone, modernit huonekalut ja hyvät sängyt. Voit majoittua joko upeiden viidakkomaisemien keskellä, tai paalujen päälle rakennetuissa mökeissä veden yllä nauttien mukavasta merituulesta. 

Jos majoitut sademetsämaisemissa, koet takuulla ainutlaatuisia lomaelämyksiä – herää rentouttavaan sirinään, lintujen lauluun, oravien kujerrukseen tai näe terassilla vilahtelevia apinoita. 

Jos taas majoitut mielummin rannan tuntumassa, saat herätä aaltojen kohinaan ja ihailla upeita, kirkkaansinisiä merimaisemia heti aamusta alkaen. Jos viivyt hotellissa kauemman aikaa, suosittelemme ehdottomasti kokeilemaan molempia. Nauti lomasta ja anna ajan kulua omaan tahtiin – täällä päivät sujuvat rauhallisesti. 

Hotellialueella on neljä ravintolaa, kolme baaria ja suuri allasalue, sekä swim up-baari ja beach-lounge. Sinulla on myös suora pääsy rannalle, jossa silkinpehmeä hiekka ja turkoosi meri odottavat. 

Vain pienen kävelymatkan päässä on saaren suosituin aktiviteettipaikka – SkyCab. SkyCab vie sinut 708 metrin korkeuteen, josta on huikeat näkymät Langkawin saaren sekä Malesian ja Thaimaan ylitse. Täältä löydät myös suuren sillan, jonka pohja on tehty lasista, joten adrenaliinivirta on taattu.

Berjaya on todellinen elämys! 

Hotellin palveluita: 

  • Mahdollisuus majoittua sademetsässä tai meren yllä
  • 4 ravintolaa
  • Rantabaari ja allasbaari
  • Spa-palvelut
  • Ilmastointi
  • Urheilukeskus
  • Lyhyen matkan päässä Langkawin nähtävyyksistä