Seafront Villa

Seafront villoja, jotka sijaitsevat saaren laguunissa vehreän tropiikin keskellä vain kivenheiton päässä rannasta. Parivuode ja päivävuode. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Kattotuuletin. Minibaari. Vedenkeitin sekä kahvia ja teetä. Tv satelliittikanavilla. iPod-telakka. Kylpytakit. Hiustenkuivain. Kylpyhuone on osittain avoin katosta, suihku ja wc. Puuterassi, jossa on päivävuode ja aurinkotuolit. Siivous 7 krt/viikko.

  • Allas- ja rantapyyhkeet ovat valmiina huoneessa.

Soveltuu enintään: 1-3 hengelle.

Superior villa

Superior Villat sijaitsevat vehreässä ympäristössä. Parivuode ja leposohva. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Kattotuuletin. Minibaari. Espressokeitin. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Tv satelliittikanavilla. iPod-telakka. Kylpytakit. Hiustenkuivain. Osittain avoin kylpyhuone, jossa on jacuzzi, suihku ja wc. Puinen terassi, jossa on päivävuode ja aurinkotuolit. Siivous 7 krt/viikko.

  • Allas- ja rantapyyhkeet ovat valmiina huoneessa.

Soveltuu enintään: 1-3 hengelle.

Superior-huone bungalowissa

Superior-huoneita bungaloweissa, jotka on sisustettu minimalistiseen tyyliin ja sijaitsevat pyöreissä taloissa. Huoneissa on suuri parivuode keskellä huonetta. Minibaari ja espresso-keitin. Tv kaapelikanavilla. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Kattotuuletin. Minibaari. Vedenkeitin sekä kahvia ja teetä. Tv satelliittikanavilla. iPod-telakka. Kylpytakit. Hiustenkuivain. Puoliksi avoin kylpyhuone, jossa on sadesuihku ja wc. Puuterassi, jossa on päivävuode ja aurinkotuolit. Siivous 7 krt/viikko.

  • Allas- ja rantapyyhkeet ovat valmiina huoneessa.

Soveltuu enintään: 1-3 hengelle.

Water Villa

Water Villa on todellinen lomaunelma, joka on rakennettu paalujen päälle meren ylle lähelle riuttaa. Villoissa on parivuode ja leposohva. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Kattotuuletin. Minibaari. Espresso kahvinkeitin. TV satelliittikanavilla. Kylpytakit. Hiustenkuivaaja. Kylpyhuone on osittain avoin taivaalle ja siellä on suihku, ulkoporeallas ja wc. Puinen terassi, josta on panoraamanäkymät merelle. Aurinkotuolit ja -varjot, portaita pitkin pääsee suoraan uimaan Intian valtamereen. Siivous 7 kertaa/viikko. Huonetyypin ikäraja on 12 ikävuodesta ylöspäin.

  • Huvilassa on valmiina allas- ja rantapyyhkeet.

Soveltuu enintään: 1-3 hengelle.

Water Villa Superior

Water Villa Superiorit on rakennettu paalujen päälle turkoosissa laguunissa. Parivuode ja leposohva. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Kattotuuletin. Minibaari. Espresso kahvinkeitin. Viininjäähdytin ja viiniä. TV satelliittikanavilla. Kylpytakit. Hiustenkuivaaja. Silitystarvikkeet. Kylpyhuone on osittain avoin taivaalle ja siellä on suihku, kylpyamme ja wc. Puinen terassi, josta on panoraamanäkymät merelle. Aurinkotuolit ja -varjot, portaita pitkin pääsee suoraan uimaan Intian valtamereen. Siivous 7 kertaa/viikko. Huonetyypin ikäraja on 12 ikävuodesta ylöspäin.

  • Huvilassa on valmiina allas- ja rantapyyhkeet.

Soveltuu enintään: 1-3 hengelle