Live a little Standard

Kun varaat matkan Live a little Standard-hotelliin, olet aivan uuden äärellä! Ainoa asia, jonka matkastasi tiedät, on lähtöviikko - kaikki muu jää vielä yllätykseksi. Ehkä päädyt viihtyisään ja pieneen hotelliin Kreetalla, tai ehkä heräät upeissa maisemissa Kroatiassa? Tai kenties jotain aivan muuta, joka lomavalikoimastamme löytyy. Matkakohteen saat tietää kun lähtösi lähestyy. Mene. Elä vähän enemmän!


Huonetyyppi

Kampanjahuoneita 2-3 hengelle. Tämä tarkoittaa sitä, että voit päätyä mihin tahansa huonetyyppiin lomavalikoimasta löytyvissä hotelleissamme.

Lue lisää huoneista


Tietoa

Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Määränpää tuntematon on rohkeiden reissaajien valinta, jotka haluavat kokeilla jotain uutta! Voit päätyä mihin tahansa hotelleistamme missä tahansa kohteessa. Määränpää on tuntematon, mutta kokemus tulee olemaan ikimuistoinen. Me kaikki kaipaamme välillä hieman jännitystä jokapäiväiseen elämäämme.

Näin se toimii:

  1. Valitse Live a little tai Live a little Plus.
  2. Valitse haluamasi viikko (matkan kesto on yksi viikko, lähtöpäivät ovat torstain ja sunnuntain välisenä aikana. Huomioithan, että tiettyä matkustuspäivää ei vahvisteta ennakkoon)
  3. Viimeistään kaksi viikkoa ennen lähtöä saat tietää tarkan lähtöpäivän ja määränpään.
  4. Elä vähän enemmän!

Ateriat

Ateriat eivät yleensä sisälly matkan hintaan, kun varaat Määränpää tuntematon -matkan. Joissain hotelleissa ateriat voivat sisältyä matkan hintaan. Näissä tapauksissa ei aterioista tule lisäkustannuksia.

Hyvä tietää

  • Voit helposti lisätä lentokenttäkuljetukset ja muut lisäpalvelut varaukseesi myöhemmin. Olemme yhteydessä lisäpalveluistamme sähköpostitse, kun olet saanut selville matkakohteesi ja hotellisi.
  • Live a little -matkojamme ei voi yhdistää muihin tarjouksiin ja alennuksiin.
  • Varmista ennen lähtöä, että passisi on voimassa. Joissakin kohteissamme passin tulee olla voimassa 6 kuukautta matkan jälkeen.

Hotellit Määränpää tuntematon -matkat

Live a little Plus

Kun varaat Live a little Plus -matkan, tulet majoittumaan vähintään neljän tähden hotellissa, joka löytyy normaalin lomavalikoimamme joukosta. Se, mihin kohteeseen päädyt, jää täydeksi yllätykseksi! Ehkä majoitut kaksiossa Rodoksella, josta on kaunis merinäköala? Vai kenties rannalla sijaitsevassa huoneistohotellissa Kroatiassa? Kylpylähotelli jossain aivan uudessa kohteessa? Kohde selviää sinulle vasta lähempänä lähtöpäivää. Mene. Elä vähän enemmän!