MONTENEGRON NELJÄ RANTAA

Korkeita vuoria, huimaavia näkymiä ja upeita rantoja. Montenegron monimuotoinen luonto ei lakkaa hämmästyttämästä. Ja mikä parasta: rantaan on aina lyhyt matka. Tässä neljä suosikkirantaa:

Apollo Magazine

Jaz

Jos kysyt paikallisilta heidän suosikkirantaansa, se on todennäköisesti Jaz. Se sijaitsee aivan Budvan liepeillä ja houkuttelee kirkkailla vesillä, aurinkotuoleilla ja rantakahviloilla. Ranta on niin pitkä, että täältä löytää helposti oman paikan auringossa. Jos olet aikaisin matkassa ja suuntaat vasemmalle kivenlohkareiden yli, pääset nauttimaan ikiomasta unelmarannasta.

Apollo Magazine

Becici

Becicin rantakohteessa on yksi maan pisimmistä ja kauneimmista rannoista. Täällä on myös monipuoliset vesiurheilumahdollisuudet ja kosolti ravintoloita ja kahviloita.

Apollo Magazine

Mogren 1 ja 2

Nämä korkean kallion takana lymyävät kauniit kaksosrannat sijaitsevat lyhyen kävelymatkan päässä Budvan vanhastakaupungista. Täydellinen pakopaikka, kun saat tarpeeksesi Budvan nähtävyyksistä. Vinkki: Osta mukaan suuri tuorepuristettu mehu vanhankaupungin Juice Barista. Se on paras janonsammuttaja!

Apollo Magazine

Petrovac

Perheiden suosima ranta Budvan eteläpuolella. Rantatien varrella riittää ruokapaikkoja yksinkertaisista pannukakkukojuista viihtyisiin italialaisravintoloihin.