NAURUA, HIKEÄ JA RUSKETUSRAITOJA – voi hyvin Playitaksessa

Vietä kunnon hyvinvointiloma nauttien hyvistä altaista, kauniista ympäristöstä ja rajattomista treenaus- ja rentoutumismahdollisuuksista. Playitas on ainutlaatuinen liikuntakeskus, jossa huvi ja hyöty lyövät kättä.

Tilava, asianmukaisesti varustettu, erinomaisen monipuolinen kuntoilukohde kaikille ikäluokille.
Mats, Kauniainen

Playitaksen hyvinvointikeidas odottaa lomailijaa karujen vuorten ympäröimässä vehmaassa laaksossa kuin hyvinvoinnin notkuva noutopöytä. Olitpa sitten hoitovapaalla oleva äiti, innokas aerobikkaaja, vannoutunut golfari tai maailman paras triatlonisti, täällä jokainen voi kokeilla mielensä mukaan eri urheilulajeja. Suurin osa matkailijoista on pohjoismaalaisia, mutta täällä käy myös saksalaisia, brittejä, espanjalaisia ja muita kansallisuuksia. Yleistunnelma on avoin ja salliva ja samanhenkisiin matkailijoihin on helppo tutustua.

Viikon matkan hintaan sisältyy useita maksuttomia lajeja. Lisämaksusta vaihtoehtoja harrastamiseen saa reippaasti lisää. Playitaksessa treenaavatkin myös useat urheiluseurat, maajoukkue- ja olympiaurheilijat.

Riehakasta yöelämää ei ole luvassa, sillä useimmat kaatuvat sänkyyn jo kymmenen aikaan. Aamiaisella on vastaavasti täysi höyry päällä jo aamuseitsemältä. Suurin osa ehtii mukaan päivittäiseen aurinkotervehdykseen kello kahdeksaksi. Sen jälkeen on aika nauttia päivän treenitarjonnasta.

Jotkut käyttävät aamupäivät erilaisiin harjoituksiin, toiset lähtevät pyöräretkelle, ja jotkut suuntaavat lastenkerhoon. Monet lapsiperheet majoittuvat omaan huoneistoon voidakseen valmistaa itse ateriansa.

– Huoneisto oli sopivan kokoinen. Terassilta oli ihana näköala ja mukavat aurinkotuolit takasivat rentouttavia hetkiä. Kuivausteline terassilla oli hyvä plussa. Hotellialueella kaikki palvelut olivat lähellä, ruokailu, kaupat ja liikuntamahdollisuudet. Rauhallisuus myös plussaa. Illalla ei yökerhojen meluja, kertoo himankalainen Minna, joka oli puolisonsa kanssa Playitaksessa.