Ostoshuumaa Gran Canarialla

Lomalla on vihdoinkin aikaa tehdä hyviä ostoksia! Lisäkannustimena toimii se, että Gran Canarialla tuotteiden veroprosentti on vain seitsemän. 

Markkinahumua

Markkinahumua

Puerto de Mogánin perjantaiset markkinat tuovat mukavasti elämää muuten niin rauhalliseen kylään.  Tarjontaa on laidasta laitaan: hedelmiä, vihanneksia, laukkuja, vaatteita ja koruja. Saaren uskonnollisessa keskuksessa, Terorin vuoristokylässä, on markkinat joka toinen sunnuntai. Silloin pöydät notkuvat paikallisia tuotteita: yrttejä ja mausteita, makkaroita, juustoja, hedelmiä, vihanneksia ja paljon muuta.

Lastenvaatetaivas

Lastenvaatetaivas

Las Palmasin suurimman ostoskadun Trianan rinnakkaiskatu Viera Y Clavijo on täynnä lastenvaateliikkeitä. Täältä löytyy muun muassa ylellinen ja houkutteleva Nanos-liike, jonka huikeista lastenvaateluomuksista voi vain unelmoida koti-Suomessa. Älä jätä väliin! www.nanos.es

Morsiusunelmia

Morsiusunelmia

Ovatko häät mielessä? Morsiuspuvut ovat Espanjassa edullisempia ja kauniimpia kuin kotimaassa, ja tarjontakin on huomattavasti monipuolisempi.
Las Palmasissa käydessä kannattaa piipahtaa täällä: Dinovias. Calle Triana 26.

Marmoria ja merkkimuotia Melonerasissa

Marmoria ja merkkimuotia Melonerasissa

Melonerasin marmoripäällysteisellä ostoskadulla Boulevard El Farolla on luksuskauppa poikineen. Täällä kannattaa ehdottomasti käydä, jos asut etelärannikolla. Tarjonnasta erottuu Nest by Lopezin liike, jossa myydään kekseliäitä ja värikkäitä luomuksia. 

Tyylitietoisille

Tyylitietoisille

Las Palmas on sykkivä kaupunki, jolla on tarjota trendibaareja, taidetta, jännittäviä ostosmahdollisuuksia ja paljon muuta. Kuljeskele katsellen värikkäitä julkisivuja ja löydä uusia suosikkikauppoja ja -ravintoloita. Kannattaa tutustua esimerkiksi espanjalaista trendimuotia myyvään liikkeeseen, jossa on myös elävää musiikkia, baari ja toisinaan myös galleria: Ping pong shop. Calle Viera Y Clavijo 23, Las Palmas.

Komeitä kenkiä

Komeita kenkiä

Las Palmasista löytyy kenkäfriikkien onnela, jonka tarjonta haastaa, huvittaa ja houkuttaa. Jokainen pari on käsin tehty ja ainutlaatuinen.
Pisaverde. Calle Cano 22, Las Palmas.www.pisaverde.es