All inclusive – helppoa lomaa koko perheelle

All Inclusive – vähän enemmän lomaa

All Inclusive lomat kasvattavat suosiotaan, eikä ihme sillä mikä olisikaan ihanampaa kun nauttia lomaherkuista ja juomista ilman että lompakko tarvitsee kaivaa esiin. All Inclusiven sisältö vaihtelee hotelleittain, tarjolla on niin runsaita buffetpöytiä kuin erityylisiä ravintoloitakin, aktiviteetteja unohtamatta.

Varaa All Inclusive loma

Vaikka monet asiakkaamme rakastavat All Inclusive lomia, niin on myös niitä jotka epäilevät mahtavatko lomat itselle. Yksi epäilijöistä oli Apollon kaupunkilomatuotteesta vastaava Synnöve Karlsen, hän kuitenkin yllättyi positiivisesti lomaillessaan Apollo Mondo Family-hotelli Kaya Sidessä: ”se oli todella vaivaton ja sujuva tapa matkustaa lasten kanssa – aurinkoloma kaikilla mukavuuksilla!".

Grillbuffe Kaya Sidessä

Todellista lomailua

Synnöve vietti viikon Kaya Side -hotellissa yhdessä miehensä ja kahden lapsen kanssa. He valitsivat all inclusive –hotellin saadakseen vaivattoman loman ilman yllätyskustannuksia: Loman piti myös sopia kaikille perheessä – lapsille, teini-ikäisille ja aikuisille. Matka ylitti kaikki odotukset –”tämä on todellista lomailua” oli perheen mantra lomaviikon ajan.

Hyvää ja vaihtelevaa ruokaa

Ruoka on Synnövelle tärkeä osa lomakokemusta, ja hänelle on tärkeää päästä maistamaan myös paikallisen keittiön erikoisuuksia. Kokeneena Turkin matkaajana pitää paikallisesta ruoasta ja oli vaikuttunut paikallisten ruokalajien tarjonnasta buffet – ravintolassa.

Suuri salaattibuffet sekä kasvisruokatarjonta olivat vaikuttavia, mutta perheen suosikiksi nousu buffet – ravintolan grilliosio. Tarjolla oli useaa eri tyyppistä lihaa ja kalaa suoraan grillistä, joiden valikoima vaihteli päivittäin, sekä vastapaistettua leipää.

Monipuolisessa aamiaisbuffetissa miellyttivät erityisesti hyvä valikoima hedelmiä ja tuoretta leipää. Juomien joukosta sai valita viinin, oluen, drinkkien, limonadin ja mehujen väliltä. ”All inclusive – valikoimaan kuuluva viini oli yksinkertaista mutta oikein hyvää”, kertoo Synnöve. ”Olut oli parasta paikallista merkkiä ja drinkit loistavia”.

Buffet All Inclusive hotelli Kaya Sidessä

Rennosti altaalla

Perhe piti mainiona myös mahdollisuutta syödä lounas rennossa allasravintolassa, johon saattoi mennä suoraan altaalta kun vain heitti uimapuvun päälle puseron. Aikuiset voivat istua ravintolassa lounaalla, ja lapset saavat uimista. Ravintolasta sai myös pieniä välipaloja mukaan allasalueelle.

Useita ravintoloita

Buffet – ravintolan lisäksi hotellissa on kolme  á la carte –ravintolaa, joista valita. All incIusive –pakettiin sisältyy kerran viikossa illallinen á la carte –ravintolassa. Synnöven perhe valitsi grilliravintolan, jossa on mahdollista  istua ulkona rannan tuntumassa ja pöydän vieressä on oma grilli. ”Se oli viihtyisää ja ruoka hyvää, mutta joku muu ravintoloista olisi ehkä ollut kätevämpi.”

Hotellilla oli myös useita baareja, kuten esimerkiksi kattoterassi hienolla näköalalla tai tunnelmallinen rantakahvila.

Fantastista lapsille

All inclusive osoittautui loistavaksi kokonaisuudeksi perheelle, jossa on monen ikäisiä lapsia. ”Toki pöytiin tarjoilu on vaivatonta, mutta lapsista on ihana hakea ruokaa itse buffetista sekä aamiaisella että illallisella”, kertoo Synnöve. Kattava valikoima mahdollisti sen, että lapsetkin uskalsivat maistella pieniä suupalasia ja löysivät monia uusia suosikkeja matkan aikana.

Lapsille oli toki myös ylellistä saada hakea jäätelöä aina halutessaan. Se mitä Synnoven perhe kuitenkin arvosti eniten, oli joustavuus – mikäli joku oli nälkäinen, aina oli tarjolla jotakin syötävää. Ja jos kuumana päivänä lämmin ruoka ei maistunut, saattoi altaalla napostella vaikkapa vesimelonia muiden uidessa tai rentoutuessa lukemalla. Kaikkien palveluiden sijaitessa samalla alueella, pystyivät perheenjäsenet tekemään eri asioita samaan aikaan

”Kaikki oli kirkkaasti yli odotusten”, sanoo Synnöve, joka nyt voisi hyvinkin kuvitella valitsevansa All Inclusive –loman myös tulevaisuudessa.