Valitse ympäristöystävllisempi hotelli

Vastuullisempi loma – Valitse ympäristöystävällinen hotelli

Apollomatkojen kautta valittavanasi on laaja valikoima sertifioituja ja ympäristömerkittyjä hotelleja. Kun valitset ympäristömerkityn hotellin, olet mukana ympäristöä tukevassa toiminnassa. 

Travelife Gold
Travelife-sertifioidut hotellit toimivat kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti. Hotellit edellyttävät myös tavarantoimittajilta ja muilta yhteistyökumppaneilta eettisyyttä ja kestävää toimintaa. Hotellit etsivät jatkuvasti uusia tapoja parantaa toimintaansa ja kannustavat muita toimimaan samoin. 

Green Key
Green Key -merkityt hotellit tekevät aktiivisesti töitä minimoidakseen ympäristövaikutuksiaan ja ollaakseen ympäristöystävällisempiä. Hotelleilla on ympäristöohjeet ja -tavoitteet sekä toimintasuunnitelma ympäristötyön jatkuvaan kehittämiseen. Hotellit keskittyvät sosiaaliseen vastuuseen koko tuotantoketjunsa sekä asiakkaidensa kanssa.

 


Travelife Gold -hotellit

Travelife Gold -sertifikaatin saavuttamisesti hotellin tulee täyttää yli 160 kestävän kehityksen mukaista kriteeriä. 

apollo mondo family
Mythos Beach Resort
Uimakoulu ja lastenkerho

Mythos Beach Resort

Bluesun Elaphusa
Lähellä Zlatni Ratin rantaa

Bluesun Elaphusa


Green Key -hotellit

Green Key -merkin saamiseksi edellytetään 13 eri ympäristökriteerin täyttämistä ja sitoutumista ympäristösopimukseen.


Miten matkailija voi vaikuttaa?

Matkusta ekologisemmin

Edesauta kestävää kehitystä matkoillasi. Vaikuta omiin matkustustottumuksiisi vastuullisemmin. Vähennä energiaa ja suosi lähiruokaa. Huomioi ja arvosta paikallista kulttuuria. 

Kurkkaa vinkkimme

Hyvitä matkapäästöjä

Suosittelemme asiakkaitamme hyvittämään matkojensa päästöt joko GreenSeatin tai muiden järjestöjen kautta ilmastonmuutoksen hidastamiseksi. 

Tutustu eri järjestöihin

Valitse tilauslento

Kaikista ekologisin vaihtoehto on lentää tilauslennolla ja välttää välilaskuja. Suosi julkista liikennettä lomapaketeissa. Se edistää ympäristöstä huolehtimista ja vähentää päästöjä. 

Lue lisää lentomatkoista

Hyvä tietää

Suosi yhteisretkiä kohteessa

Osallistu yhteisretkille, jolloin säästät retkikohteen ympäristöä. Käytä polkupyörää tai kävele kohteessa vuokra-auton sijaan. Apollo haluaa olla eläinystävällinen matkanjärjestäjä. Älä häiritse eläimiä, ja pidä hyvää huolta paikallisesta luonnosta. Älä ota mukaasi mitään, mitä löydät luonnosta. 

Varaa retkesi

Apollon kestävä matkailu

Apollo haluaa aktiivisesti edistää kestävää matkailua niin kotimaassa kuin kohteessa. Apollo pyrkii varmistamaan, että yhteistyökumppanit noudattavat laadittuja sääntöjä ja ehtoja. Apollo toimii kohteissaan aina kunnioittaen paikallisia asukkaita ja kulttuuria.

Lue lisää Apollosta