Star Clippers

Star Clippers

Star Clippers on ruotsalainen laivayhtiö, jonka valikoimasta löytyy risteilyitä purjelaivoilla. Varustamon laivat ovat tyyliltään perinteisiä ja ovat upea näky lipuessaan pitkin tyyntä aallokkoa. Star Clippersin laivat risteilevät kesäisin Välimerellä ja talvisin Karibialla. Koska purjelaivat ovat suhteellisen pieniä, pääsee niillä helposti pienille saarille ja satamiin, mihin suurilla risteilijöillä ei pääse.  Star Clippersin risteilyt sopivatkin mainiosti niille, jotka haluavat hieman erilaisen risteilyelämyksen kodikkaassa ja rennossa tunnelmassa.

Laivan kapteeni ja henkilökunta toivottaa kaikki matkustajat lämpimästi tervetulleiksi ja sinulla on lisäksi halutessasi mahdollisuus vierailla laivan ohjaamossa ja kokeilla laivan ohjaamista. Mikäli haluat jättää laivan ohjaamisen mieluummin kapteenille, voit nauttia hyvästä kirjasta laivan kannella, osallistua vesiurheiluaktiviteetteihin, treenata kuntosalilla tai vaan ottaa rennosti ja nauttia matkasta. Tällä risteilyllä aurinko, meri ja laiva ovat pääosassa.  Suurin osa laivan aktiviteeteistä tapahtuu tähtien alla laivan ulkokannella. Star Clippersin risteilyllä ei ole suuria gaalaillallisia tai teatteriesityksiä, vaan laivan henkilökunta ja matkustajat viettävät aikaa yhdessä ja mahdollisuuksien mukaan laivalla esiintyy paikallisia musiikki- ja tanssiryhmiä.

Kaikki laivan ateriat tarjoillaan laivan pääravintolassa, minne mahtuu yhdellä kertaa kaikki laivan matkustajat. Matkustajat voivat itse valita mihin aikaan haluavat syödä ja kenen kanssa jakaa pöytä. Iltapäivällä on lisäksi tarjolla kahvia, teetä, leipiä, kakkuja ja tuoreita hedelmiä laivan yläkannella. Vaikka Star Clippersin risteilyt ovat intiimejä ja rentoja, risteilyn taso on korkea ja tämä näkyy niin laivan ruuassa kuin palvelussa.
Star Clippersin risteilyt sopivat niin pareille kuin perheille, joissa lapset ovat jo hieman vanhempia. Matkustajat ovat pääosin eurooppalaisia ja risteily sopiikin sinulle, mikäli olet kiinnostunut vesiurheiluaktiviteeteistä,  arvostat helppoa pääsyä satamiin sekä haluat viettää loman rennossa ilmapiirissä.

Lue lisää Star Clippersin laivoista sekä reiteistä