Costa Cruises

Costa Cruises

Costa Cruises on yksi Euroopan johtavista risteily-yhtiöistä yli 60 vuoden kokemuksella ja on osa Carnival Corporationia, maailman suurinta risteily-yritystä. Costa Cruisesin tunnuslause on  "Cruising Italian Style – risteilyjä italialaiseen tyyliin" ja tämä näkyy niin ruokatarjonnassa kuin palvelussa. Suurin osa matkustajista on eteläeurooppalaisia ja tunnelma laivalla on eloisa, sillä aktiviteetteja löytyy laidasta laitaan. Costa Cruisesilla on 15 alusta, jotka vievät matkustajia ympäri maailmaa ja yhtiöllä on lisäksi suurin tarjota Välimerenristeilyistä.  

Monet Costa Cruisen aluksista ovat uusia ja sisustuksessa on yhdistetty tyylikkäitä tummia sävyjä sekä mielenkiintoisia yksityiskohtia iltalialaiseen ja kansainväliseen tyyliin. Laivan italialainen keittiö tarjoaa suuren määrän hyviä italalaisia annoksia sekä kansainvälistä ruokaa. Jokainen ruoka-aika on kuin juhlaa ja matkustajat voivat valita laivan erityylisistä ravintoloista mieluisan tai nauttia aterioista ulkokannella tai hytissä. Laivalla on buffet-ravintolan lisäksi perinteinen à la carte-ravintola sekä erilaisia erikoisravintoloita.

Risteilyt ovat myös hyvin suosittuja perheiden keskuudessa ja lapset matkustavatkin edullisella hinnalla lisävuoteella kahden aikuisen kanssa. Varsinkin koulujen loma-aikaan laivalla on paljon lapsiperheitä. Laivalla on lastenkerho 3-17 – vuotiaille, ja eri-ikäisille lapsille ja nuorille on omat kerhotilat sekä aktiviteettikalenterit. Iltaisin lapsille löytyy myös lastenvahtipalvelu, mikäli vanhemmat haluavat nauttia kahdenkeskisen illallisen aikuisten kesken. Laivan iltaohjelma on monipuolista ja tarjolla on erilaisia esityksiä ja musiikkia, mistä voi nauttia laivan monissa loungeissa ja baareissa. Joka ilta esitetään lisäksi show laivan teatterissa. Pukukoodi laivalla on rento, eikä virallista koodia ole, vaikka osa matkustajista tykkääkin pukeutua hieman juhlavammin iltaa varten.
Suosittelemme Costa Cruisesin risteilyjä kaiken ikäisille, niin yksinmatkustaville kuin perheille, jotka haluavat nauttia risteilystä, missä tekeminen ei lopu kesken. Risteily sopii loistavasti myös italialaisen ruuan ystäville sekä niille, jotka haluavat nauttia mukavasta eteläeurooppalaisesta tunnelmasta.