Hyvä tietää ennen risteilyä

 • Kaikki ruokailut sisältyvät risteilyn hintaan.
 • Ensimmäinen yö hotellissa sisältyy aina hintaan.
 • Apollomatkoilta varaat kaiken kerralla, lento+hotelli+risteily samassa paketissa.
 • Juomapaketit sekä retket voit ostaa suoraan varustamon verkkosivuilta. Tarvitset varausnumerosi lisäpalveluiden ostamista varten.
 • Matkaliput lähetetään sähköpostitse kun olet tehnyt lähtöselvityksen varustamon verkkosivuilla.
 • Ruoka-aineallergiat ilmoitetaan laivaannousun yhteydessä. Varustamo tekee parhaansa vastatakseen erityisruokavalioihin.
 • Laivaannousuajat näet matkalipustasi.
 • Kuljetukset satamaan eivät sisälly hintaan.
 • Voit varata vain yhden hytin / varaus.
 • Laivojen henkilökunta puhuu sujuvaa englantia. Apollomatkoilla ei ole omaa henkilökuntaa laivoilla.

Ennen risteilyä

Risteilyt Palmasta

 

Palma kaunis espanjalainen suurkaupunki pienoiskoossa. Palmassa on kulttuuritarjontaa, ostosmahdollisuuksia ja viihdettä vaativammallekin kävijälle. 

Palma on kulinaarinen kaupunki, joka on pullollaan välimerellisiä herkkuja. Voit valita esimerkiksi trendikkäiden kansainvälisten ravintoloiden tai tapasbaarien väliltä. Palman vanhassa osassa, Casco Antiguossa, on suurin osa museoista. Myös Palman maamerkki, goottinen katedraali La Seu sijaitsee täällä. Palman ulkopuolella on Miró-museo, jossa voit vierailla taiteilijan kotona ja ateljeessa. Lisää lomapäiviä Palmassa ja varaa hotelli Palman keskustasta tai sen ulkopuolelta. Meiltä löydät hotellit jokaisen makuun.


Kaupunkivinkkejä Palmaan

Illetaksessa, 7 kilometriä Palmasta, on muutamia ravintoloita ja baareja sekä kolme lahtea, joissa on kristallinkirkas vesi ja pieni satama. Jos menet hieman pidemmälle, Cala Majorin lahteen, löydät hienon ja suuren hiekkarannan, jonka vieressä on useita ravintoloita ja kahviloita. Palman läheisyydessä on maan hienoimpia golfkenttiä golfharrastajille.

 • Käy katsomassa Son Amar -show. Son Amar on espanjalainen klassikko, jota on jo vuosia kehuttu Euroopan parhaaksi. 
 • Palman ostostarjonta on suuri. Täältä löydät paikallisien suunnittelijoiden vaatteita sekä kansainvälisiä merkkejä. Useimmat niistä löydät Jaime III -ostoskadulta.
 • Maistele Mallorcan herkkuja. Valkosipulikatkarapuja, grillattua Sobrasadamakkaraa, leipää ja tuorepuristettua oliiviöljyä sekä kaiken kruunaavaa, kuplivaa Cavaa.

Hotellivinkkejä

Hotelleja, joissa on mukava viettää muutama päivä ennen tai jälkeen risteilyn.

Hotel Isla Mallorca & Spa

Hotel Isla Mallorca & Spa

Isla Mallorca & Spa sijaitsee rauhallisella Son Armadamsan alueella, 5 minuutin matkan päässä rantakadulta. Hotelissa on ulkoallas, spa ja maksuton wifi huoneissa. Ravintola, kuntosali, spa ja sauna, hamam, höyrysauna ja hoitoja lisämaksusta. Mahdollisuus vuokrata polkupyöriä vastaanotosta.

Sant Francesc Hotel Singular

Tämä 5 tähden hotelli 1800-luvun kartanossa sijaitsee vanhassa kaupunginosassa lähellä Catedral de Mallorcaa. Useissa huoneista on puiset kattoparrut ja katettu terassi, toisissa on freskoja. Huoneissa maksuton wifi, ilmastointi ja minibaari. Ravintola, aulabaari, kattoterassi uima-altalla ja hienolla näköalalla.

Puro Hotel

Puro Hotel sijaitsee La Lonjassa, loistavalla sijainnilla shoppailun kannalta. Kesäisin hotelli tarjoaa kuljetuksen Puro Beachille. Ravintola, baari, ulkolounge, kattoterassi, jossa pieni allas ja aurinkotuolit. Hotellissa maksuton wifi, spa pore-altaalla, sauna ja hoitoja lisämaksusta.


Näin pääset satamaan

Palman sataman osoite on: Marina Port de Mallorca Muelle de Pelaires (Poniente Sur or Poniente Norte) Paseo Maritimo 35 A Palma de Mallorca 07014 Spain. Satama sijaitsee noin 5 km päässä keskustasta. Satamasta lentokentälle (Palma Mallorca airport) on 20 km, noin 20 min taksilla. Lentokenttäkuljetukset eivät sisälly hintaan.