10 syytä lähteä risteilylle

Monta matkakohdetta mielessä mutta rajallinen määrä lomapäiviä käytettävänä? Tässä on yksi syy lähteä risteilylle - sen aikana koet monta kohdetta yhden loman aikana! Alta löydät lisää syitä, miksi sinun tulisi lähteä risteilylle tulevalla lomallasi. 

1. Vastinetta rahoillesi

Risteily voi olla hyvä vaihtoehto lomabudjettia ajatellen, sillä hintaan sisältyy majoitus, ruoka, päivä- ja iltaohjelma sekä kuljetus eri kohteiden välillä.

2. Monta kohdetta, yksi majoitus

Risteilyllä sinun ei tarvitse murehtia matkalaukun raahaamista majoituspaikasta toiseen. Risteilylle pakkaat vain kerran, ja huoneesi pysyy samassa paikassa samaan aikaan kun kaupungit ja matkakohteet vaihtuvat. Joka aamu pääset heräämään vaivattomasti uudessa kohteessa. 

3. Vaihtoehtoja jokaiseen makuun

Joillekin täydellinen risteily tarkoittaa kiipeilyseiniä, ulkoilmaelokuvia, upeaa viihdettä ja vesiliukumäkiä. Toiset taas pitävät pienemmistä aluksista, luksusjahdeista tai purjelaivoista. Mitä tahansa haluatkin, löytyy sinulle varmasti sopiva vaihtoehto.Valikoimastamme voit räätälöidä Apollomatkojen avulla oman matkasi, valita unelmiesi laivan, tehdä itsellesi sopivan matkasuunnitelman ja olet valmiina lähtöön!

4. Valtava valikoima aktiviteetteja ja elämyksiä

Risteilyillä on niin paljon tekemistä ja nähtävää, että vaihtoehtoja löytyy takuuvarmasti jokaiseen makuun. Kylpylä kasino, pallopelit, golf, viininmaistajaiset, musikaalit, tanssitunnit, konsertit, jooga... ja tässä on vain muutamia esimerkkejä laivojen aktiviteeteista. Jos haluat vain olla, on sekin mahdollista - upeissa merimaisemissa tietenkin. 

5. Helppo suunnitella

Koska risteilyt myydään paketteina, ne on helppo suunnitella. Sinun ei tarvitse etsiä erikseen hotelleja tai viettää aikaa lentoja suunnitellessa. Risteily sopii hyvin myös ryhmämatkaajille. Perheiden tai ystäväporukoiden, joilla on eri mieltymykset ja kiinnostuksen kohteet, yhteensovittaminen ei ole homma eikä mikään – laivan valtavasta valikoimasta jokainen löytää jotain mieleisekseen.

6. Kaikki tarvitsemasi helposti saatavilla

Risteilyaluksilta löytyy aina Wi-Fi ja toimiva mobiiliverkko, joten pidät helposti yhteyttä ulkomaailmaan ja jaat lomakuvasi maailmalle. Laivan kaupoissa myydään kaikkea, mitä saatat tarvita, ja jos sairastus lomasi aikana, löytyy paikan päältä aina apua. 

7. Koe paikkoja, joita et muuten näkisi

Haaveiletko Karibian paratiisirantojen tutkimisesta? Oletko kiinnostunut Dubaista? Tai et osaa päättää, missä kohteessa vierailla Välimerellä? Risteily on yksi parhaista tavoista nähdä useita maailman eksoottisimpia paikkoja. Loman aikana pääset tutustumaan suosituimpiin kohteisiin, mutta myös pieniin kaupunkeihin ja piilotettuihin helmiin.

8. Rakkautta ilmassa

Upeita merimaisemia, kauniita auringonlaskuja, tähtikirkkaita öitä ja myöhäisiä iltoja - risteily on hyvä vaihtoehto myös laatuajalle rakkaasi kanssa. Lomanne aikana voitte nauttia yhteisestä ajasta ja tekemisestä esimerkiksi hieronnan tai kauneushoitojen parissa, seikkailla paratiisirannoilla tai tanssia liveorkesterin soittaessa taustalla.

9. Tapaa uusia ihmisiä

Jos pidät uusiin ihmisiin ja kulttuureihin tutustumisesta, löytyy risteilyltä siihen hyviä mahdollisuuksia. Osallistumalla erilaisiin aktiviteetteihin tapaat muita samanhenkisiä ihmisiä ja myös lapset saavat nopeasti uusia ystäviä.

10. Kokeile jotain uutta

Etkö ole vielä kokenut risteilyä? Se jos mikään on riittävä syy lähteä!