Hyvä tietää ennen risteilyä

 • Kaikki ruokailut sisältyvät risteilyn hintaan.
 • Ensimmäinen yö hotellissa sisältyy aina hintaan.
 • Apollomatkoilta varaat kaiken kerralla, lento+hotelli+risteily samassa paketissa.
 • Juomapaketit sekä retket voit ostaa suoraan varustamon verkkosivuilta. Tarvitset varausnumerosi lisäpalveluiden ostamista varten.
 • Matkaliput lähetetään sähköpostitse kun olet tehnyt lähtöselvityksen varustamon verkkosivuilla.
 • Ruoka-aineallergiat ilmoitetaan laivaannousun yhteydessä. Varustamo tekee parhaansa vastatakseen erityisruokavalioihin.
 • Laivaannousuajat näet matkalipustasi.
 • Kuljetukset satamaan eivät sisälly hintaan.
 • Voit varata vain yhden hytin / varaus.
 • Laivojen henkilökunta puhuu sujuvaa englantia. Apollomatkoilla ei ole omaa henkilökuntaa laivoilla.
Ennen risteilyä

Risteilyt Miamista

 

Miami on Floridan osavaltion toiseksi suurin kaupunki. Miamin pääkatu, Ocean Drive, vilisee elämää riippumatta kellonajasta.

Art Deco-talot neon kyltteineen ovat täynnä baareja, ravintoloita ja kauppoja. Samalla alueella on kuuluisa South Beach -ranta, joka levittäytyy rannikkoa pitkin kilometrien pituiselle alueelle. Vesi on sinistä ja lämpötila vaihtelee 23-30 asteeseen riippuen vuodenajasta. Rannoilla on pastellinvärisiä hengenpelastajien mökkejä, auringonpalvojia, rantalentopallon pelaajia ja surffaajia. Miamin yöelämä on vilkas, ja trendikkäimmissä paikoissa on hyvä mahdollisuus nähdä filmitähtiä. Hotellivalikoimamme Miamissa on laaja ja asiakastyytyväisyys korkea. Pidennä lomaasi ja yhdistä risteily aurinkoisiin päiviin Miamissa.


Kaupunkivinkkejä Miamiin

Highway 1 vie pitkin rannikkoa aina kohti Key Westiä. Pienen Key westin tunnelma on enemmän karibialainen kuin amerikkalainen. Jo 20-luvulta kaupunki on vetänyt puoleensa monia taiteilijoita ja intellektuelleja suvaitsevaisen ja avoimen ilmapiirinsä vuoksi. Joka vuosi järjestettävässä gay -festivaalissa juhlii tuhansia ihmisiä. Vuokraa auto ja aja päiväksi Miamista Key Westiin. 

 • Koe Design Districtin kaunis katutaide ja arkkitehtuuri.
 • Ravintola Joe’s Stone Crab  Art Deco Districtillä on vierailun arvoinen paikka. Paikallinen erikoisuus on Stone Crab -rapu. Ravintola on perustettu vuonna 1913 ja Al Caponen sanotaan syöneen täällä joka päivä kello 17.
 • Ui keskellä kaupunkia sijaitsevalla Miami Beachillä.
 • Orlando huvipuistoineen sijiatsee 375 km päässä Miamista. Vuokraa auto ja vietä siellä päivä tai pari.

Hotellivinkkejä

Hotelleja, joissa on mukava viettää muutama päivä ennen tai jälkeen risteilyn. 

Epic, A Kimpton Hotel

Hotelli Miamin finanssikeskuksessa, näköalat Miami Riveriin ja Biscaynen lahdelle päin. Tilavat ja modernit huoneet, joissa suuret ikkunat, hienot näköalat, oma parveke ja minibaari. Hotellissa on kolme uima-allasta, pienvenesatama, ravintola, baareja, spa, moderni kuntosali ja joogavarustelu. 

Viceroy Miami

Viceroy Miami

Hotelli hiljattain rakennetulla Brickellinn alueella Miamin keskustassa. 90 metriä pitkä infinity -allas, josta näköalat Biscaynen lahdelle. Lounge ja kattoterassi, hienot näköalat kaupunkiin päin. Moderneja huoneita, joissa hyvinvarusteltu minikeittiö, ylelliset vuodevaatteet ja kylpytakin. Hotellissa ravintola, spa ja hyvinvarusteltu fitnesskeskus.

Mandarin Oriental Miami

Hotelli sijaitsee Brickell Key Islandilla ja sieltä on hienot näköalat Miamiin ja Biscaynen lahteen. Kaikissa huoneissa on parveke ja minibaari. Infinity -allas, hieno spa, moderni kuntosali personal trainereineen ja joogaa uima-altaalla. Ravintola, allasbaari ja lounge, josta saa klasisisia coctaileja. 


Näin pääset satamaan

Miamin sataman osoite on: PortMiami Dodge Island, 1015 North American Way, Miami, FL 33132 2nd Floor Miami, Florida 33132 United States. Satamasta lentokentälle (Miami International airport)on 14 km matka, noin 20 min taksilla. Lentokenttäkuljetukset eivät sisälly hintaan.