Hyvä tietää ennen risteilyä

 • Kaikki ruokailut sisältyvät risteilyn hintaan.
 • Ensimmäinen yö hotellissa sisältyy aina hintaan.
 • Apollomatkoilta varaat kaiken kerralla, lento+hotelli+risteily samassa paketissa.
 • Juomapaketit sekä retket voit ostaa suoraan varustamon verkkosivuilta. Tarvitset varausnumerosi lisäpalveluiden ostamista varten.
 • Matkaliput lähetetään sähköpostitse kun olet tehnyt lähtöselvityksen varustamon verkkosivuilla.
 • Ruoka-aineallergiat ilmoitetaan laivaannousun yhteydessä. Varustamo tekee parhaansa vastatakseen erityisruokavalioihin.
 • Laivaannousuajat näet matkalipustasi.
 • Kuljetukset satamaan eivät sisälly hintaan.
 • Voit varata vain yhden hytin / varaus.
 • Laivojen henkilökunta puhuu sujuvaa englantia. Apollomatkoilla ei ole omaa henkilökuntaa laivoilla.

Ennen risteilyä

Risteilyt Havannasta

 

Havanna on ainutlaatuinen kaupunki Kuubassa. Eloisan kaupungin menneisyydestä kertovat arkkitehtuuri ja vanhat autot. Täällä kävellessäsi pääset tuntemaan rennon ilmapiirin ja musiikin rytmit.

Vanha kaupunki, La Ciudad Vieja, on Unescon maailmanperintökohde. Sokkeloisten katujen ja kapeiden kujien kaupunginosa on kulunut, mutta osa taloista on remontoitu ja niissä onkin Havannan hienoimpia ravintoloita. Musiikki ja tanssi on tärkeä osa Kuubaa ja sen yöelämää. Illan tullen salsan rytmit kantautuvat kaikkialle, joten vaihda tanssikengät jalkaan ja seuraa svengiä! Pidennä lomaasi kiehtovassa Havannassa ja varaa hotelli ennen risteilyä tai sen jälkeen meidän kauttamme, voit valita kaupungin parhaista hotelleista.

Havannan risteilyt tulossa myyntiin pian!


Kaupunkivinkkejä

Vieraile Havanna tunnetuimmassa baarissa, La Bodeguita del Mediossa, joka tarjoilee erinomaisia mojitoja. Täällä Ernest Hemingwaykin nautti tätä kansallisjuomaa, ja nykyisin baari onkin täynnä siellä vieraiden asiakkaiden tervehdyksiä. 

Vinkkejä

 • Vierailu sikaritehtaalla kuuluu Havanna kokemukseen.
 • Koe maailmanluokan viihdeshow Tropicana -klubilla.

Kysy lisää risteilyistä ja varaa

 09 6154 7400
Maanantai-torstai: 9-18
Perjantai: 9-17
Chat avoinna ma-pe: 10:30-15

Hotellivinkkejä

Hotelleja, joissa on mukava viettää muutama päivä ennen tai jälkeen risteilyn.

Iberostar Parque Central

Iberostar Parque Central

Täällä asut mukavasti kävelymatkan päässä kaupungin nähtävyyksistä, Parque Centralia vastapäätä. Kattoterassi, jossa uima-allas lastenosiolla sekä hienot näköalat Havannaan. Maksuttomat aurinkotuolit ja pyyhkeet. Useita ravintoloita ja baareja, joissa live musiikkia. Internetnurkkaus ja wifi lisämaksusta, maksuton kuntosali.

Melia Habana

Melia Habana

Melia Habana sijaitsee havannan keskustan liepeillä. Maksuton hotellibussi keskustaan kuudesti päivässä. Suuri uima-allas, swin-up baari, aurinkotuolit ja -varjot ja pyyhepalvelu. Hotellissa on kolme ravintolaa, baareja ja iltaohjelmaa. Wifi lisämaksusta. 

Hotel Nacional de Cuba

Hotel Nacional de Cuba

Perinteistä hotellia ympäröi vehreä puutarha, ja siellä on hieno allasalue merelle päin. Hotelli on suuri, mutta myös hieman kulunut. Kaksi uima-allasta, aurinkotuolit ja -varjot. Kolme ravintolaa, snackbaari ja useita baareja. Tennis, kuntosali ja sauna lisämaksusta. Internetnurkkaus ja putiikkeja.


Näin pääset satamaan 

Havannan sataman osoite on: San Pedro, n. 1, Muelle San Francisco, La Habana Vieja, Habana Cuba. Terminaali sijaitsee lähellä vanhaa kaupunkia Plaza de San Franciscon ja Church de San Francisco edessä. Lentokenttäkuljetukset eivät sisälly hintaan.