Hyvä tietää ennen risteilyä

 • Kaikki ruokailut sisältyvät risteilyn hintaan.
 • Ensimmäinen yö hotellissa sisältyy aina hintaan.
 • Apollomatkoilta varaat kaiken kerralla, lento+hotelli+risteily samassa paketissa.
 • Juomapaketit sekä retket voit ostaa suoraan varustamon verkkosivuilta. Tarvitset varausnumerosi lisäpalveluiden ostamista varten.
 • Matkaliput lähetetään sähköpostitse kun olet tehnyt lähtöselvityksen varustamon verkkosivuilla.
 • Ruoka-aineallergiat ilmoitetaan laivaannousun yhteydessä. Varustamo tekee parhaansa vastatakseen erityisruokavalioihin.
 • Laivaannousuajat näet matkalipustasi.
 • Kuljetukset satamaan eivät sisälly hintaan.
 • Voit varata vain yhden hytin / varaus.
 • Laivojen henkilökunta puhuu sujuvaa englantia. Apollomatkoilla ei ole omaa henkilökuntaa laivoilla.

Ennen risteilyä

Risteilyt Fort Lauderdalesta

Fort Lauderdalen kanaalit muistuttavat Venetsiaa. Aivan kuten Venetsiassa, voit hypätä kanavataksin kyytiin, joka vie sinut tunnelmalliseen ravintolaan kanavan varrella. Fort Lauderdalessa on ravintoloita jokaiseen makuun. 

"Saarilla" kanaalien välissä on ylellisiä huviloita ja jahteja. Ostosmahdollisuudet ovat todella hyvät. Sawgrass Mills Outlet -ostoskeskuksesta löydät kaiken mahdollisen. Täällä voit rentoutua kilometrien pituisilla, palmujen reunustamilla rannoilla. Mikäli haluat golfata lomallasi, on Fort Lauderdalessa todella hienot golfkentät. Hotellivalikoimamme on laaja ja hotelleissa on korkea asiakastyytyväisyys. Pidennä lomaasi ja varaa hotelli ennen risteilyä tai sen jälkeen.


Kaupunkivinkkejä

Vuokraa auto, ja hurauta 30 min päähän Evergladesiin, yhteen Yhdysvaltojen suurimmista kansallispuistoista. Everglades on valtava kosteikko, jossa elelee alligaattoreita, flamingoja, pesukarhuja ja liuta muita eläinlajeja. Evergladesin pääsee kokemaan helpoiten hydrokopterilla, jolla pääsee lähelle luontoa häiritsemättä eläimiä liikaa. Osaavat oppaat kertovat matkailijoille alueesta, sen eläimistä ja suojelusta. Täällä viihtyy koko perhe!

Vinkkejä

 • Shoppaile Sawgrass Mills Outletissa, joka on USA:n seitsemänneksi suurin ostoskeskus. 
 • Kierrä kierrä kanaaleja siipiratasaluksella ja näe huviloita sekä jahteja lähietäisyydeltä.
 • Orlando hyvipuistoineen sijaitsee 3,5 h päässä Fort Lauderdalesta. Vuokraa auto ja vietä siellä päivä tai pari.

Hotellivinkkejä

Hotelleja, joissa on mukava viettää muutama päivä ennen tai jälkeen risteilyn. 

Hilton Fort Lauderdale Marina

Hilton Fort Lauderdale Marina

Keskeisellä sijainnilla oleva hotelli, josta näköalat Intracoastalin vesiväylälle, kivenheiton päässä Fort Lauderdale rannoista. Hotellissa on pienvenesatama, uima-allas, ravintola ja fitnesskeskus. Tilavat huoneet, joissa suuret ikkunat.

Sonesta Fort Lauderdale Beach

Sonesta Fort Lauderdale Beach

Suosittu hotelli Lauderdale Beachia vastapäätä. Ravintola, viinibaari, lämmitetty ulko-allas ja aurinkoterassi. Huoneissa maksuton wifi ja suuret ikkunat, joista näköala merelle tai puistoon. Spa ja ympäri vuorokauden oleva kuntosali.

The Atlantic Hotel & Spa

The Atlantic Hotel & Spa

Hotelli Fort Lauderdale Boulevardilla valkoisen hiekkarannan vieressä.  Tilavat huoneet, joissa parveke, mikroaaltouuni, jääkaappi ja minibaari. Kauneushoitola, spa ja sauna, pore-allas, ulko-allas ja fitnesskeskus. Lahjatavarakauppa, ravintola ja baari.


Näin pääset satamaan

Fort Lauderdalen osoite on: Port Everglades Business Office 1850 Eller Drive Fort Lauderdale, Florida 33316 United States. Satamasta lentokentälle (Ft. Lauderdale International Airport 3 km ja taksilla 10 min. Lentokenttäkuljetukset eivät sisälly hintaan.