Hyvä tietää ennen risteilyä

 • Kaikki ruokailut sisältyvät risteilyn hintaan.
 • Ensimmäinen yö hotellissa sisältyy aina hintaan.
 • Apollomatkoilta varaat kaiken kerralla, lento+hotelli+risteily samassa paketissa.
 • Juomapaketit sekä retket voit ostaa suoraan varustamon verkkosivuilta. Tarvitset varausnumerosi lisäpalveluiden ostamista varten.
 • Matkaliput lähetetään sähköpostitse kun olet tehnyt lähtöselvityksen varustamon verkkosivuilla.
 • Ruoka-aineallergiat ilmoitetaan laivaannousun yhteydessä. Varustamo tekee parhaansa vastatakseen erityisruokavalioihin.
 • Laivaannousuajat näet matkalipustasi.
 • Kuljetukset satamaan eivät sisälly hintaan.
 • Voit varata vain yhden hytin / varaus.
 • Laivojen henkilökunta puhuu sujuvaa englantia. Apollomatkoilla ei ole omaa henkilökuntaa laivoilla.

Ennen risteilyä

Dubai, Yhdistyneet Arabiemiraatit

 

Dubain supermetropoli on yksi harvoista paikoista maailmassa, missä voit pelata golfia aamulla, uida lämpimässä merivedessä päivällä ja lasketella illalla. Superlatiivien Dubaissa kaikki on suureellista.

Tässä kaupungissa riittää hämmästeltävää. Burj Khalifa on maailman korkein rakennus ja 1200 liikkeen Dubai Mall on puolestaan maailman suurin ostoskeskus. Kaupungin hiekkarannat ovat valkoisia ja ne levittäytyvät kilometrien päähän. Ruokatarjonta Dubaissa on valtava, ravintoloita on aina fine diningista pikaruokaan. Pidennä lomaasi Dubaissa ja tutustu kaupunkiin paremmin ennen risteilyä tai sen jälkeen. Hotelleja on tarjolla Dubain jokaisessa kuudessa kaupunginosassa. 


Kaupunkivinkkejä Dubaihin

Lähde illallisristeilylle, jossa nautit fine dining aterian lisäksi Dubain lahden maisemista. Laivat ovat mukavia ja henkilökunta on ammattitaitoista ja palvelualtista. Suuresta panoramaikkunasta on hyvät näköalat kaupunkiin iltaloistossaan. Mikäli mielit pysyä maalla, voit nauttia kuuluisan iltapäiväteen kakkuineen ja jäätelöineen ylhäällä 7 tähden Burj Al Arab -hotellissa.

 • Tutustu retkiin Dubaissa
 • Nouse Burj Khalifan 124 kerrokseen ihailemaan näköalaa.
 • Lähde helikopterilennolle ja tutustu kaupunkiin yläilmoista.

Hotellivinkkejä

Hotelleja, joissa on mukava viettää muutama päivä ennen tai jälkeen risteilyn.

Jw Marriott Marquis Hotel Dubai

Jw Marriott Marquis Hotel Dubai

Tässä 5 tähden hotellissa on ulkoilma-allas, spa, 14 ruokapaikkaa ja maksuton wifi. Tilavat huoneet, joissa ikkunat lattiasta kattoon ja kylpyhuone kylpyammeella ja kylpytakeilla. Ylimmän kerroksen baarissa voit siemailla coctaileja ja ihastella näköalaa. Hotellilla on oma maksuton bussin Dubai Mall:in, matka kestää 10 min. 

Hilton Dubai Jumeirah Resort

Hilton Dubai Jumeirah Resort

5 tähden hotelli keskeisellä sijainnilla Jumeirah Beachilla ja The Walk -ostoskadulla. Hotellin uima-allas sijaitsee palmupuutarhassa, joka ympäröi hotellin omaa rantaa. Huoneissa on ilmastointi ja useassa merinäköala. 15 ravintolaa, sky bar, spa, kuntosali, lastenkerho ja leikkipaikka. 

Sofitel Dubai The Palm Resort & Spa

Sofitel Dubai The Palm Resort & Spa

Ylellinen hotelli Jumeirahin palmusaarella. Lomakeskuksessa on oma ranta, kolme uima-allasta. 16 erillaista ruokapaikkaa ja viihdetarjontaa, maksuton wifi ja lastenkerho. Suuri spa, hieno kuntosali, venelaituri ja kaksi tenniskenttää. Hotellin huoneista on näkymät merelle, palmusaarelle tai hotellialueelle. 


Näin pääset satamaan

Dubain sataman osoite on: Port Rashid Sheikh Rashid Passenger Terminal, Berth 9 & 10, Dubai United Arab Emirates PO Box 17000 Dubai United Arab Emirates. Satama sijaitsee keskeisellä sijainnilla Deiran ja Jumeirahin välissä. Satamasta lentokentälle (Dubai airport) on noin 15 km matka, noin 20 min taksilla. Lentokenttäkuljetukset eivät sisälly hintaan.