Loma aikuisten kesken

Matka Arabiemiraatteihin ystäväsi tai rakkaasi kanssa on varmasti unohtumaton kokemus! Täältä löydät kaikkea luksusravintoloista pitkiin rantapromenadeihin, valkoisiin hiekkarantoihin, nähtävyyksiin ja aktiviteetteihin. Auringonpaistetta riittää vuoden ympäri, ja keskilämpötila joulu-maaliskuussa on noin 22-27 astetta. Lentoaika on vain kuusi tuntia, joka tekee matkastasi vieläkin mukavamman.

 

Hotellit aikuisille

Alla olevat hotellit soveltuvat aikuisille, jotka matkustavat ilman lapsia. Katso tarkemmat tiedot ja ikärajoitukset kunkin hotellin kohdalta. 

Arabiemiraattien matkakohteet

Jumeirah Beach/Dubai Marina

Jumeirah Beach/Dubai Marina

Jumeirah Beach ja Dubai Marina ovat Dubain suosituimpia aurinko- ja rantalomakohteita. Alueella on ihania kullanhohtoisia rantoja, hyviä ravintoloita ja kävelykatu The Walk, josta löytyy pieniä luksusputiikkeja.

Lue lisää Jumeirah Beachistä/Dubai Marinasta
Abu Dhabi

Abu Dhabi

Abu Dhabissa elämä ei ole yhtä hektistä kuin Dubaissa, mutta ylellisyyttä ja ostosmahdollisuuksia riittää loputtomasti. Vietä rantapäiviä aurinkoisella Corniche Beachillä tai golfaa maailmanluokan golf-kentillä. 

Lue lisää Abu Dhabista
Ras Al Khaimah

Ras Al Khaimah

Ras Al Khaimahissa odottaa ihana rantaelämä! Kaupungissa voit tuntea myös suurkaupungin sykettä, mutta pienemmässä ja edullisemmassa suhteessa kuin Dubaissa. Yhdistä rantaelämä aavikkosafareihin ja Dubain päiväretkeen.

Lue lisää Ras Al Khaimahista
Dubain matkavinkit

Matkavinkit Dubaihin

Dubai on täynnä yllätyksiä ja elämyksiä. Aloita päivä valkoisella hiekkarannalla ja päätä se kyydillä yhdessä maailman suurimmista sisähiihtorinteistä. Iltapäiväteetä seitsemän tähden hotelli Nurj Al Arabissa, aavikkosafari, helikopteriretki, Dubai Fountain, Dubai Mall... lista jatkuu loputtomiin!

Lue kaikki matkavinkit Dubaihin

Dubain risteilyt

Dubain risteilyt

Dubain risteilyn aikana sinulla on mahdollisuus tutustua arabimaailman jännittävimpiin paikkoihin kuten Dubai, Abu Dhabi ja Omanin pääkaupunki Muskat – aurinkoa, merta ja upeita nähtävyyksiä. Matkalla sinua odottavat päivät täynnä aktiviteetteja, rentoutumista ja hyvää ruokaa. 

Lue lisää risteilyistä