Rentoa rantalomailua vai suurkaupungin sykettä?

Matka Arabiemiraatteihin on varmasti unohtumaton kokemus! Täältä löydät kaikkea luksusravintoloista pitkiin rantapromenadeihin, valkoisiin hiekkarantoihin ja maailmanluokan nähtävyyksiin. Auringonpaistetta riittää vuoden ympäri, ja joulu-maaliskuussa keskilämpötila on miellyttävät 22-27 astetta. Lentoaika on vain kuusi tuntia, joten matkantekoon ei tarvitse uhtata kallisarvoisia lomapäiviä. Lomat nyt alk. 495 € /hlö

Laukut pakattuna? Katso parhaat äkkilähdöt Arabiemiraatteihin »

 

Hotellit aikuisille

Alla olevat hotellit soveltuvat aikuisille, jotka matkustavat ilman lapsia. Katso tarkemmat tiedot ja ikärajoitukset kunkin hotellin kohdalta. 

Arabiemiraattien matkakohteet

Jumeirah Beach/Dubai Marina

Jumeirah Beach/Dubai Marina

Täällä asut aivan Dubain kupeessa, upeiden rantojen äärellä. Kävelykatu The Walkin varrella on mukavia ravintoloita ja kauppoja.

Tutustu & varaa
Abu Dhabi

Abu Dhabi

Täällä yhdistät ylelliset ostosmahdollisuudet ja rennot rantapäivät. Loman kruunaa lämmin ja aurinkovarma ilmasto.

Tutustu & varaa
Ras Al Khaimah

Ras Al Khaimah

Ras Al Khaimahissa odottaa ihana rantaelämä johon vaihtelua tuovat aavikkosafarit päiväretket Dubaihin.

Lue lisää Ras Al Khaimahista
Dubain matkavinkit

Matkavinkit Dubaihin

Dubai on täynnä yllätyksiä ja elämyksiä. Aloita päivä valkoisella hiekkarannalla ja päätä se kyydillä yhdessä maailman suurimmista sisähiihtorinteistä. Iltapäiväteetä seitsemän tähden hotelli Nurj Al Arabissa, aavikkosafari, helikopteriretki, Dubai Fountain, Dubai Mall... lista jatkuu loputtomiin!

Lue kaikki matkavinkit Dubaihin

Dubain risteilyt

Dubain risteilyt

Dubain risteilyn aikana sinulla on mahdollisuus tutustua arabimaailman jännittävimpiin paikkoihin kuten Dubai, Abu Dhabi ja Omanin pääkaupunki Muskat – aurinkoa, merta ja upeita nähtävyyksiä. Matkalla sinua odottavat päivät täynnä aktiviteetteja, rentoutumista ja hyvää ruokaa. 

Lue lisää risteilyistä