Arabiemiraatit

Elämysten Arabiemiraatit

Terrakotan sävyissä hehkuva aavikko, vaikuttavia pilvenpiirtäjiä, valkoisia hiekkarantoja ja turkoosi meri. Pisteenä i:n päällä vuoden ympäri paistava aurinko!

  • Miellyttävän lyhyt lentomatka – Arabiemiraatteihin lennät kätevästi noin kuudessa tunnissa.

  • Tasokkaita hotelleja joka lompakolle ja ensiluokkaista palvelua.

  • Erinomainen kohde auringonpalvojille, shoppailijoille, kulinaristeille, kulttuurista kiinnostuneille sekä aktiivisille lomailijoille.

  • Valitse kuuden ainutlaatuisen Emiraatin väliltä. Tutustu Emiraatteihin täällä »


Perheiden suosikkihotelleja:

Suosikkihotelleja aikuiseen makuun:

Etsi loma toiveidesi mukaan ja varaa:

Tutustu matkakohteisiin:

Dubai – maailmanluokan metropoli

Dubai toteuttaa kaikki lomaunelmat! Metropoli houkuttelee rannoilla, ostosmahdollisuuksilla ja maailmanluokan nähtävyyksillä, lisäksi nousussa olevat taide- ja kulttuuripiirit, teemapuistot ja hurmaavat soukit.

Lue lisää Dubaista

Abu Dhabi – elegantti pääkaupunki

Abu Dhabi on emiraatti, jossa yhdistyy rento tunnelma ja suurkaupungin syke. Täällä viihtyy niin auringonpalvoja, kulinaristi, shoppailija kuin kulttuurinnälkäinen matkailijakin – tempo on huomattavasti Dubaita rauhallisempi.

Lue lisää Abu Dhabista

Ras Al Khaimah – aito emiraatti

Majesteettiset vuoret, pehmeähiekkaiset rannat, upeat retkeilymahdollisuudet ja arkeologiset aarteet: Ras al Khaimah on emiraatti niille, jotka haluavat yhdistää rantaloman luontoelämyksiin ja kokea jotain ainutlaatuista.

Lue lisää Ras Al Khaimahista

Ajman – yhdistelmä uutta ja vanhaa

Ajman on pienin ja ehkäpä viehättävin emiraatti! Täällä on 16 km pitkä hiekkaranta, viehättävä rantabulevardi, korkeatasoisia hotelleja sekä perinteisiä soukeja ja ostoskeskuksia.

Lue lisää Ajmanista