Koko perheen aurinkoparatiisi

Matka Arabiemiraatteihin on varmasti unohtumaton kokemus! Täältä löydät kaikkea luksusravintoloista pitkiin rantapromenadeihin, valkoisiin hiekkarantoihin ja maailmanluokan nähtävyyksiin. Auringonpaistetta riittää vuoden ympäri ja lentoaika on vain kuusi tuntia, joten matkantekoon ei kulu kallisarvoisia lomapäiviä. Lomat nyt alk. 395 € /hlö

All Inclusive – vähän enenmmän lomaa!
Juuri nyt Radisson Blu Yas Island -hotellissa lisämaksullinen All Inclusive vain 50 € /hlö (norm. noin 422 €) »

Perheloma Arabiemiraateissa alk. 1990 €

Koko perhe All Inclusive lomalle alk. 1990 €

Talven pahaat perhepaketit myydään nyt! All Inclusive perhelomat Radisson Blu Yas Island ja Radisson Blu Resort Fujairah hotelleissa alk. 1990 €. 

Hintaan sisältyy All Inclusive loma mainituissa hotelleissa kahdelle aikuiselle ja kahdelle lapselle (alle 12 v).

Koskee vain uusia varauksia. Tarjous koskee valittuja marras-joulukuun sunnuntai lähtöjä. Tarjoushintaisia paikkoja rajoitetusti. 


Talven parhaat perhelomat – Lapset lomalle alk. 1 €

Alennukset ovat voimassa valituilla marras-, joulu- ja tammikuun lähdöillä. Koskee 1 viikon lomia. Hintoihin lisätään mahdolliset lisämaksut esim. näköalasta ja aterioista. Koskee uusia varauksia. Alennusta ei voi yhdistää muihin etuihin tai äkkilähtöihin. Paikkoja on rajoitetusti valituilla lähdöillä.


Hotellisuosikkeja perheille

Vinkkejä Arabiemiraatteihin

Matkavinkit Dubaihin

Dubain matkavinkit

Dubai on täynnä yllätyksiä ja elämyksiä. Aloita päivä valkoisella hiekkarannalla ja päätä se yhdessä maailman suurimmista sisähiihtorinteistä. Iltapäiväteetä seitsemän tähden hotelli Burj Al Arabissa, aavikkosafari, Dubai Fountain, Dubai Mall... lista jatkuu loputtomiin!

Lue kaikki matkavinkit Dubaihin

Risteilyt Dubaista

Yas Island Abu Dhabissa

Keskelle Abu Dhabin aavikkomaisemia rakennettu saari on kuin kangastus. Saarelta löytyy upeita rantoja, suuri ostoskeskus ja viihdykettä kaikenikäisille. Saarella sijaitsevat myös Ferrari World huvipuisto sekä tunnettu Formula 1 rata.

Tutustu Yas Islandiin