Ranta Kroatiassa

Kellu uimapatjalla Makarskan kristallinkirkkaissa rantavesissä ja kuljeskele Podgoran viehättävällä rantakadulla. Adrenaliinin saa liikkelle Tucepin zipline-köysiradalla, joka sopii koko perheelle. Ihastele majesteettista vuoristoa tai tutustu Splitin palatseihin ja katedraaleihin. Kroatiassa on runsaasti kauniita kaupunkeja, ainutlaatuisia nähtävyyksiä ja jännittäviä retkiä. 

Valitse suosikkisi ihanista kohteistamme tai yhdistä useampi ainutlaatuisella saaristoristeilyllä. Varaa kesäloma Kroatiassa nyt!


Etsi loma:


Lomia moneen makuun

Strand ved Promajna – Makarskas riviera i Kroatia

Makarskan riviera

Kauniita kirkasvetisiä rantoja, mukavia ravintoloita ja pieniä, viihtyisiä lomakohteita – eikä kannata unohtaa monia mielenkiintoisia retkiä.

Kaikki kohteet Makarskan Rivieralla
Saaristoristeily Kroatiassa

Koe Kroatian ainutlaatuinen saaristo

Uimataukoja kristallinkirkkaissa vesissä, hurmaavia saaria ja kiehtovia kaupunkeja. Voit yhdistää saaristoristeilyn myös rantalomaan Kroatiassa.

Tutustu & varaa
Zlatni Ratin ranta Bracin saarella

Brac

 Kroatian saariston kolmanneksi suurin saari on täydellinen paikka rentoutua nauttien kauniista luonnosta ja ihanista rannoista. Lomaviikon Bracilla voit yhdistää viikkoon Makarskalla.

Tutustu Braciin
Splitin kaupunki Kroatiassa

Split & Podstrana

Split tarjoaa lomalaiselle sekä kulttuuria että historiaa, palatseja ja katedraaleja, ulkoilmakahviloita ja erinomaiset shoppailu mahdollisuudet. 

Tutustu Splitiin
Viihtyisä Baska Voda

Uutuus! Baska Voda

Viihtyisä, pieni lomakohde sijaitsee meren rannalla, aivan Biokovon vuoriryhmän edustalla. Baska Voda sopii rauhallista lomanviettopaikka etsivälle. 

Tutustu & varaa

Lomatunnelmaa Kroatiassa

Tunnelmia saaristoristeilyltä