Tilannekatsaus matkakohteistamme

Mietityttääkö, mikä tilanne matkakohteissamme on juuri nyt - pääseekö ostoksille, millaisia käytäntöjä hotellilla on tai millä tavoit kohdemaan terveysturvallisuustoimenpiteet vaikuttavat paikan päällä? Tutustu kohdehenkilökuntamme ja yhteistyökumppaniemme raporttien pohjalta laadittuihin tilannekatsauksiin, millaista elämä on kohteissa tällä hetkellä.

Löydä unelmiesi matkakohde ja lue lisätietoja saapumisesta kohteeseen, lentokenttäkuljetuksista, käytännöistä hotelleillamme ja lastenkerhoissa, rannoista, retkistä ja ravintoloista sekä kohteiden rokotusasteesta. Tilannekatsauksia päivitetään jatkuvasti, joten pidämme sinut ajantasalla kohteiden viimeisimmistä kuulumisista!

Lue lisää matkojemme terveysturvallisuuskäytännöistä täällä

f

Avoin kauppa
Maksuton muutosoikeus
Joustavampi maksuaika
Rahanpalautus 7 päivän sisällä

Millainen tilanne matkakohteissamme on tällä hetkellä?

Tilannekatsauksia päivitetään jatkuvasti, jotta voimme tarjota sinulle ajankohtaista tietoa.

Tilannekatsaus Kreetalta

Millaista Kreetalla on tällä hetkellä? Saarella asuva kohdepäälikkömme Mari Jääskö sekä Tukholman toimistollamme työskentelevä Isabelle Wallin kertovat meille käytännöistä paikan päällä.

Lue lisää »

Tilannekatsaus Gran Canarialta

Gran Canarialla jo useana vuotena työskennellyt kohdepäällikkömme Jessica kertoo, millaista kohteessa on juuri nyt.

Lue lisää »

Tilannekatsaus Fuerteventuralta

Fuerteventuran kohdepäällikkönä työskentelevä Mikaela Virtanen kertoo, millaista Fuerteventuralla ja Playitas Resortissa on juuri nyt.

Lue lisää »

Tilannekatsaus Rodokselta

Rodoksen kohdepäälikkömme Marina kertoo tarkemmin, millaista Rodoksella ja Apollo Mondo Family -hotelli Mythos Beachilla on juuri nyt.

Lue lisää »

Tilannekatsaus Pargasta

Pargan ja Epiruksen alueen kohdepäälikkönämme työskentelevä Mia kertoo tarkemmin, millaista paikan päällä kohteessa on juuri nyt.

Lue lisää »

Tilannekatsaus Kroatiasta

Kaipaatko kesälomalle Kroatiaan? Kohdepäälikkömme Jesper Falck kertoo tarkemmin, millainen tilanne matkakohteessa on juuri nyt.

Lue lisää »

Tärkeää tietoa

Lue lisää Apollomatkojen joustavista varausehdoista, matkojemme terveysturvallisuuskäytännöistä sekä vastauksista usein kysyttyihin kysymyksiin.

Turvallinen valinta

Voit varata ja suunnitella lomasi nyt mahdollisimman helposti ja riskittömästi. Lue lisää joustavista varausehdoistamme täältä.

Lue lisää »

Turvallisesti matkaan

Tutustu lisätietoihin, miten voit varmistaa matkan sujumisen turvallisesti sekä lennoilla, matkakohteissa kuin hotellissakin.

Lue lisää »

Usein kysytyt kysymykset

Täältä löydät vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin matkoistamme ja voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Lue lisää »