Apollo sports solo

Apollo Sports Solo

- valitse oma tahtisi

Viikko täynnä liikuntaa, aurinkoa ja hyvää oloa! Lähde Fuerteventuralle hyvän olon hotelliin La Parediin nauttimaan treenistä, surffauksesta ja joogasta. Haasta itseäsi ja kokeile jotain uutta – tai vain rentoudu lämmössä hyvän ruoan ja juoman parissa. Päätös on sinun.

Apollo Solo Sports -viikon ohjelma on suunniteltu yhteisesti Apollon pohjoismaisia asiakkaita varten. Luvassa on esimerkiksi viinimaistelua, piknikejä, joogaa, ryhmäliikuntatunteja ja yhteisiä illallisia. Ohjelmiin voi osallistua oman kiinnostuksen mukaan. Tarkka ohjelma julkaistaan myöhemmin, voit tutustuta aiemman Apollo Sports Solo -viikon ohjelmaan tästä.

 

Apollo Solo Sports loma

Lähtö 18. 11.2019

Hinta: alk. 695 €/1 henkilö

Sisältyy: 

  • Lennot Helsinki-Fuerteventura-Helsinki
  • Majoitus La Pared - Powered by Playitas, yhden hlön huoneessa
  • Täysihoito
  • Aktiviteetit hotellilla 

Varaa

Paikkoja varattavissa rajoitettu lukumäärä.

La Pared – Fuerteventura

La Pared

La Pared – powered by Playitas on hotelli sinulle, joka etsit hyvän olon lomaa rauhallisessa ympäristössä lähellä merta. Hotelli sijaitsee rauhallisessa ympäristössä La Paredin rannan läheisyydessä, joka on erityisesti aloittelevien surffaajien suosiossa. Surffikeskuksen kautta saat vuokrattua tarvittavat välineet ja osallistua päivittäin järjestetyille kursseille. Lähiympäristö soveltuu täydellisesti myös vaeltamiseen, lenkkeilyyn ja pyöräilyyn. Voit myös halutessasi osallistua useille ohjatuille ryhmäliikuntatunneille ja aktiviteeteille. 

Lähtö 18.11.2019
Hinta/henkilö yhden hengen huoneessa* sisältää täysihoidon alk. 695 €

*täysihoito sisältyy hintaan vain yhden hengen huoneessa.

Varaa tästä