Syyslomat kaupungissa

Syksyiset kaupunkilomat

Syksy on kaupunkilomien parasta aikaa! Syysloman voit viettää klassisten rantalomien lisäksi myös mielenkiintoisissa kaupunkikohteissa, joista löytyy tehtävää ja nähtävää koko perheelle. Nauti lomasta Euroopan tunnettuimpien suurkaupunkien sykkeessä, tai karkaa kaukomaille ja koe New Yorkin pilvenpiirtäjät ja Miami Beachin hiekkarannat.

Lämpimät syyslomat

Lontoo

Lontoo

Lontoo on kaupunkilomien klassikko, jossa vietät kaupunkilomaa loistavan kulttuuritarjonnan, ravintoloiden ja ostosten parissa. 

Lento + hotelli 2 yötä alk. 419 €/hlö »

Rooma

Rooma

Rooman kaupungin sykkeessä nautit romanttisesta tunnelmasta ja maailmankuuluista nähtävyyksistä, italialaista ruokaa unohtamatta.

Lento + hotelli 3 yötä alk. 602 €/hlö »

Budapest

Budapest

Unkarin pääkaupunki Budapest on tunnettu kylpyläkulttuuristaan ja upeast arkkitehtuuristaan. Täydellinen kohde rentouttavalle viikonloppulomalle!

Lento + hotelli 3 yötä alk. 475 €/hlö »

Berliini

Berliini

Lyhyen lentomatkan päässä sijaitseva Berliini on yksi Euroopan monipuolisimpia kaupunkilomakohteita, ja sopii kaikenlaisille lomailijoille.

Lento + hotelli 2 yötä alk. 420 €/hlö »

New York

New york

New Yorkissa vallitsee ainutlaatuinen suurkaupungin tunnelma – koe tunnetut nähtävyydet kuten Vapaudenpatsas, Central Park ja Times Square! 

Lento + hotelli 3 yötä alk. 1217 €/hlö »

Miami

Miami

Miamissa pääset nauttimaan kaupunkilomasta palmupuiden katveessa ja ympärivuotisesta lämmöstä.

Lento + hotelli 7 yötä alk. 1032 €/hlö »