Puerto Plata kohdetiedot

Ruoka ja juoma:

Kahden ruokalajin illallinen ilman juomia, noin 9 €/henkilö.

Rannat:

Cabaretessa ja Playa Doradassa on pitkät ja kauniit hiekkarannat. Sosúanlahdella on hieno ja kapea hiekkaranta, joka on suosittu myös sukeltajien ja snorklaajien keskuudessa. Noin 55 kilometrin päässä Cabaretesta sijaitsee Playa Granden kaunis ranta ja Caletonissa pienempi ranta.

Iltaelämä:

Cabareten rantaviivalla on useita baareja. Osassa ravintoloita ja baareja on livemusiikkia. Puerto Platassa ja Sosúassa on kasino, disko ja useita baareja. Playa Doradassa on elokuvateatteri.

Julkinen liikenne:

Emme suosittele autonvuokrausta. Alueella on paljon takseja, joissa on kiinteät hinnat. Lisäksi on myös paikallista julkista liikennettä.

Aktiviteetit:

Cabarete tunnetaan täydellisestä olosuhteistaan purje- ja leijalautailuun sekä sukeltamiseen ja snorklaamiseen. Dominikaanisessa tasavallassa on myös loistavia golfkenttiä, muun muassa Playa Doradassa ja Playa Grandessa.

Maksutavat:

RD$ tai DOP = Dominikaanisen tasavallan peso. Tarkista ajantasainen valuuttakurssi pankista tai valuutanvaihtotoimistosta.

Luottokortit hyväksytään useimmissa hotelleissa, ravintoloissa ja osassa kauppoja. Pankkiautomaattien ylin nostoraja/kerta on 5 000 POP. Suosittelemme ottamaan mukaan Yhdysvaltain dollareita, jotka käyvät maksuvälineenä kohteessa. Matkalle kannattaa varata mukaan pientä rahaa, sillä kohteessa ei vaihdeta 100-500 € seteleitä edes pankissa.

Lisätietoa liikuntaesteisille:
Ota yhteyttä myyntiimme.