Golf Plaisir

Golffarit kuulolle – nyt on tulossa jotakin uutta!

Pohjoismaiden suurin ja Euroopan parhaaksi palkittu golfmatkojen järjestäjä Golf Plaisir rantautuu pian Suomeen. Luvassa on laadukkaita golflomia lämpimiin kohteisiin.

Euroopan johtava golfmatkojen järjestäjä

Ei ole sattumaa, että Golf Plaisir on valittu Euroopan parhaaksi golfmatkojen järjestäjäksi neljänä vuonna peräkkäin. Yritys on järjestänyt laadukkaita golfmatkoja pohjoismaisille asiakkaille jo 28 vuoden ajan. Golf Plaisirilla siis todella tiedetään, millainen on hyvä golfmatka. Olemmekin varmoja, että sinäkin löydät valikoimasta omasi. Golf Plaisir on Apollon sisaryhtiö.

Golf Plaisirin kautta varaat helposti golfmatkapaketit esimerkiksi Kanarialle, Arabiemiraatteihin ja Madeiralle sekä omatoimiset golfmatkat Euroopassa.

 

Tilaa uutiskirje tästä

Henkilötietojen käsittely

Kun tilaat Golf Plaisirin uutiskirjeen, keräämme nimesi ja sähköpostiosoitteesi. Keräämme myös tietoa siitä, millaisia uutiskirjeitä haluat saada, mitä klikkaat ja millaisista tarjouksista olet kiinnostunut.

Me Golf Plaisirilla haluamme tarjota juuri sinulle täydellisen golfmatkan. Siksi tietoja matkustushistoriastasi, kiinnostuksen kohteista ja uutiskirjekäyttäytymisestäsi käytetään sinulle lähetettävien uutiskirjeiden muokkaamiseen. Näin voimme tarjota sinulle aina ajankohtaista tietoa ja tarjouksia. Käytämme myös keräämiämme tietoja toimintamme, tuotteidemme ja palveluidemme analysointiin, kehittämiseen sekä parantamiseen.

Voit milloin vain peruuttaa uutiskirjeen tilauksen jokaisesta uutiskirjeestä löytyvästä linkistä. Golf Plaisir käyttää tietojasi ja lähettää uutiskirjeitä sinulle vain niin kauan kuin itse haluat. Haluatko tietää kuinka käsittelemme henkilötietojasi? Lue tietosuojakäytäntö kokonaisuudessaan tästä »