Huoneet

Deluxe-huone

Päärakennuksessa sijaitsevissa deluxe-huoneissa on laminaatti- tai parkettilattia. Kahvin ja teen keittomahdollisuus. Tv satelliittikanavilla ja musiikkikanavilla. Hiustenkuivain. Maksuton wifi, tallelokero ja ilmastointi (keskusohjattu). Kylpytakit ja tohvelit. Maksuton minibaari täytetään päivittäin virvoitusjuomilla ja vedellä. Suihku ja wc. Parveke, osasta merinäköala. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 27 neliömetriä
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle

Isompi kahden hengen huone

Suurempia kahden hengen huoneita kaksikerroksisessa sivurakennuksessa. Kahvin ja teen keittomahdollisuus. Tv satelliittikanavilla ja musiikkikanavilla. Hiustenkuivain. Maksuton wifi, tallelokero ja ilmastointi. Maksuton minibaari täytetään päivittäin virvoitusjuomilla ja vedellä. Kylpyamme ja wc. Parveke. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 36 neliömetriä
Soveltuu enintään: 2 hengelle

Kahden hengen huone

Kolmikerroksisissa sivurakennuksessa sijaitsevia kahden hengen huoneita. Kahvin ja teen keittomahdollisuus. Tv satelliittikanavilla ja musiikkikanavilla. Hiustenkuivain. Maksuton wifi, tallelokero ja ilmastointi (keskusohjattu). Maksuton minibaari täytetään päivittäin virvoitusjuomilla ja vedellä. Kylpyamme ja wc. Parveke. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 27 neliömetriä
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle

Kahden hengen huone allaspääsyllä

Kahden hengen huoneet allaspääsyllä sijaitsevat maatasolla 2-kerroksisessa sivurakennuksessa. Kahvin ja teen keittomahdollisuus. Maksuton wifi, tallelokero ja ilmastointi. Tv satelliittikanavilla ja musiikkikanavilla. Hiustenkuivain. Maksuton minibaari täytetään päivittäin virvoitusjuomilla ja vedellä. Kylpyamme ja wc. Maaterassi suoralla allaspääsyllä. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 34 neliömetriä
Soveltuu enintään: 2 hengelle

Perhehuone kahdella normaalilla vuoteella

Kolmikerroksisessa sivurakennuksessa sijaitsevia perhehuoneita, joissa on kaksi makuuhuonetta ja yksi kylpyhuone. Parivuode, ja lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Kahvin ja teen keittomahdollisuus. Tv satelliittikanavilla ja musiikkikanavilla. Hiustenkuivain. Maksuton wifi ja ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Maksuton minibaari täytetään päivittäin virvoitusjuomilla ja vedellä. Kylpyamme ja wc. Parveke. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 42 neliömetriä
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle