1. Lento & hotelli

  2. Huonetyyppi

  3. Lisäpalvelut

  4. Tiedot

  5. Vahvista

  6. Valmis

Huoneet

Deluxe-huone

Päärakennuksessa sijaitsevissa deluxe-huoneissa on laminaatti- tai parkettilattia. Kahvin ja teen keittomahdollisuus. Tv satelliittikanavilla ja musiikkikanavilla. Hiustenkuivain. Maksuton wifi, tallelokero ja ilmastointi (keskusohjattu). Kylpytakit ja tohvelit. Maksuton minibaari täytetään päivittäin virvoitusjuomilla ja vedellä. Suihku ja wc. Parveke, osasta merinäköala. Siivous 7 krt/viikko.
Huonekoko: noin 27 neliömetriä
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle

Isompi kahden hengen huone

Suurempia kahden hengen huoneita kaksikerroksisessa sivurakennuksessa. Kahvin ja teen keittomahdollisuus. Tv satelliittikanavilla ja musiikkikanavilla. Hiustenkuivain. Maksuton wifi, tallelokero ja ilmastointi. Maksuton minibaari täytetään päivittäin virvoitusjuomilla ja vedellä. Kylpyamme ja wc. Parveke. Siivous 7 krt/viikko.
Huonekoko: noin 36 neliömetriä
Soveltuu enintään: 2 hengelle

Kahden hengen huone

Kolmikerroksisissa sivurakennuksessa sijaitsevia kahden hengen huoneita. Kahvin ja teen keittomahdollisuus. Tv satelliittikanavilla ja musiikkikanavilla. Hiustenkuivain. Maksuton wifi, tallelokero ja ilmastointi (keskusohjattu). Maksuton minibaari täytetään päivittäin virvoitusjuomilla ja vedellä. Kylpyamme ja wc. Parveke. Siivous 7 krt/viikko.
Huonekoko: noin 27 neliömetriä
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle

Kahden hengen huone, garden terrace

Kahden hengen garden terrace huoneet sijaitsevat kaksikerroksisessa sivurakennuksessa. Kahvin ja teen keittomahdollisuus. Maksuton wifi, tallelokero ja ilmastointi. Tv satelliittikanavilla ja musiikkikanavilla. Hiustenkuivain. Ulkotila ja kulku uima-altaalle. Kahvin ja teen keittomahdollisuus. Kaikissa huoneissa on satelliitti-tv ja musiikkikanavia. Maksuton minibaari täytetään päivittäin virvoitusjuomilla ja vedellä. Kylpyamme ja wc. Parveke tai maaterassi suoralla allaspääsyllä. Siivous 7 krt/viikko.
Huonekoko: noin 34 neliömetriä
Soveltuu enintään: 2 hengelle

Perhehuone kahdella normaalilla vuoteella

Kolmikerroksisessa sivurakennuksessa sijaitsevia perhehuoneita, joissa on kaksi makuuhuonetta ja yksi kylpyhuone. Parivuode, ja lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Kahvin ja teen keittomahdollisuus. Tv satelliittikanavilla ja musiikkikanavilla. Hiustenkuivain. Maksuton wifi ja ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Maksuton minibaari täytetään päivittäin virvoitusjuomilla ja vedellä. Kylpyamme ja wc. Parveke. Siivous 7 krt/viikko.
Huonekoko: noin 42 neliömetriä
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle

Perhehuone neljällä normaalilla vuoteella

Perhehuoneita, joissa on olohuone, kaksi makuuhuonetta ja kaksi kylpyhuonetta. Parivuode ja kaksi yhden hengen vuodesohvaa. Kahvin ja teen keittomahdollisuus. Tv satelliittilanavilla ja musiikkikanavilla. Hiustenkuivain. Maksuton wifi, tallelokero ja ilmastointi. Maksuton minibaari täytetään päivittäin virvoitusjuomilla ja vedellä. Kylpyamme ja wc. Parveke tai terassi, osasta suora kulku altaaseen. Siivous 7 krt/viikko.
Huonekoko: noin 72 neliömetriä
Soveltuu enintään: 2-5 hengelle

Perhehuone sivurakennuksessa, 4 normaalivuodetta

Perhehuoneita sivurakennuksessa, joissa on olohuone, makuuhuone ja kaksi kylpyhuonetta. Parivuode ja kaksi yhden hengen vuodesohvaa. Kahvin ja teen keittomahdollisuus. Tv satelliittikanavilla ja musiikkikanavilla. Hiustenkuivain. Maksuton wifi, tallelokero ja ilmastointi. Maksuton minibaari täytetään päivittäin virvoitusjuomilla ja vedellä. Kylpyamme ja wc. Parveke tai terassi suoralla allaspääsyllä. Siivous 7 krt/viikko.
Huonekoko: noin 70-73 neliömetriä
Soveltuu enintään: 4 hengelle.