1. Lento & hotelli

  2. Huonetyyppi

  3. Lisäpalvelut

  4. Tiedot

  5. Vahvista

  6. Valmis

Huoneet

Kahden hengen huone

Kahden hengen huoneita, joissa minibaari sekä tv satelliittikanavilla ja musiikkikanavilla. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Osassa huoneita on keskusohjattu ilmastointi, joka kytketään päälle ja pois sään mukaan. Kahvin ja teen keittomahdollisuus. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke. Siivous 7 krt/viikko. Huomioithan, että myös alle 2-vuotiaat lapset lasketaan lisävuoteella majoittuvaksi henkilöksi.
Huonekoko: noin 18-20 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle.

Kahden hengen huone sivurakennuksessa

Tilavia kahden hengen huoneita sivurakennuksessa. Minibaari ja tv satelliittikanavilla ja musiikkikanavilla. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Kahvin ja teen keittomahdollisuus. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke. Siivous 7 krt/viikko. Huomioithan, että myös alle 2-vuotiaat lapset lasketaan lisävuoteella majoittuvaksi henkilöksi.
Huonekoko: noin 26 neliömetriä
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle, joista 1 lapsi

Kampanjahuone

Kampanjahuoneita on rajoitettu määrä, ja ne sopivat sinulle, jos haluat asua Melas Holiday Villagessa, mutta et välitä sijainnista tai näkymästä. Huoneissa on suihku ja wc. Ulkotilaa ei voi taata. Huone ei välttämättä ole mikään edellä mainituista. Huomioithan, että alle 2-vuotias lapsi lasketaan majoittuvaksi lisävuoteessa.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle, joista 1 lapsi.

Perhehuone neljällä normaalivuoteella

Perhehuoneita, joissa kaksi makuuhuonetta. Toisessa parivuode tai erilliset vuoteet. Pieni olohuone, jossa tilaa lisävuoteelle. Minivaari sekä tv satelliittikanavilla ja musiikkikanavilla. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Kahvin ja teen keittomahdollisuus. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke. Siivous 7 krt/viikko. Huomioithan, että myös alle 2-vuotiaat lapset lasketaan lisävuoteella majoittuvaksi henkilöksi.
Soveltuu enintään: 4-5 hengelle, joista 1 lapsi.

Suurempi kahden hengen huone

Suurempia kahden hengen huoneita, joissa on minibaari sekä tv satelliittikanavilla ja musiikkikanavilla. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Osassa huoneita on keskusohjattu ilmastointi, joka kytketään päälle ja pois sään mukaan. Kahvin ja teen keittomahdollisuus. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke. Huoneessa on muutama porras. Siivous 7 krt/viikko. Huomioithan, että myös alle 2-vuotiaat lapset lasketaan lisävuoteella majoittuvaksi henkilöksi.
Huonekoko: noin 26 neliömetriä
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle, joista 1 lapsi.

Yhden hengen huone

Yhden hengen huoneita, joissa minibaari sekä tv satelliittikanavilla ja musiikkikanavilla. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Osassa huoneita on keskusohjattu ilmastointi, joka kytketään päälle ja pois sään mukaan. Kahvin ja teen keittomahdollisuus. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke. Siivous 7 krt/viikko.
Huonekoko: noin 18-20 neliötä.
Soveltuu enintään: 1 hengelle.