1. Lento & hotelli

  2. Huonetyyppi

  3. Lisäpalvelut

  4. Tiedot

  5. Vahvista

  6. Valmis

Huoneet

Juniorsviitti

Hienoja juniorsviittejä, joissa on parivuode, Playstation ja dvd-soitin. Parveke ja merinäköala. Huoneissa on taulu-tv. Maksuton minibaari täytetään päivittäin. Kahvin ja teen keittomahdollisuus. Kylpytakki- ja tossut. Maksuton keskusilmastointi, tallelokero ja wifi. Suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.
Huonekoko: noin 45 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 2 hengelle.

Kahden hengen huone

Mukavia kahden hengen huoneita, joissa on parveke, osasta merinäköala. Huoneissa on taulu-tv. Maksuton minibaari täytetään päivittäin. Kahvin ja teen keittomahdollisuus. Maksuton keskusilmastointi, tallelokero ja wifi. Suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.
Huonekoko: noin 30 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 1-2 hengelle.

Superior-sviitti

Tyylikkäitä superior-sviittejä. Parivuode. Playstation ja dvd-soitin. Parveke ja merinäköala. Ylemmissä kerroksissa sijaitsevissa superior-sviiteissä on kaksi parveketta, joista toisella on poreamme. Huoneissa on taulu-tv. Kylpytakit ja -tossut. Maksuton minibaari täytetään päivittäin. Kahvin ja teen keittomahdollisuus. Maksuton keskusilmastointi, tallelokero ja wifi. Kylpyamme/suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.
Huonekoko: noin 50 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 2 hengelle.

Sviitti

Tyylikkäitä sviittejä, joiden olohuone ja makuuhuone on erotettu väliseinällä. Parivuode. Playstation ja dvd-soitin. Parveke ja merinäköala. Huoneissa on taulu-tv. Maksuton minibaari täytetään päivittäin. Kahvin ja teen keittomahdollisuus. Kylpytakit ja -tossut. Maksuton keskusilmastointi, tallelokero ja wifi. Suihku, kylpyamme jacuzzi-ominaisuudella ja wc. Siivous 7 krt/viikko.
Huonekoko: noin 55 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 2 hengelle.