Huoneet

Kahden hengen huone

Kahden hengen huoneita, joissa parivuode tai erilliset vuoteet. Tv. Vedenkeitin sekä kahvin ja teen keittomahdollisuus. Minibaari. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Maaterassi. Siivous 7 krt/viikko.
Huonekoko: 18 neliötä.
Soveltuu enintään: 2 hengelle/2-3 hengelle.

Kampanjahuone

Kampanjahuoneet ovat rajallinen määrä huoneita, joissa on suihku ja wc. Kampanjahuoneet sopivat sinulle, jos haluat asua Can Garden Beach, mutta et välitä huoneen sijainnista tai näkymästä. Ulkotilaa ei voi taata. Huone ei välttämättä ole mikään mainituista huonetyypeistä.
Soveltuu enintään: 2 hengelle.

Perhehuone

Perhehuoneita, joissa kaksi makuuhuonetta. Toisessa makuuhuonessa parivuode ja toisessa erilliset vuoteet. Tv. Vedenkeitin sekä kahvin ja teen keittomahdollisuus. Minibaari. Maksuton wifi, ilmastointi (molemmissa makuuhuoneissa) ja tallelokero. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Maaterassi. Siivous 7 krt/viikko.
Huonekoko: 32 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle, joista 2 lasta.

Perhehuone kolmella normaalivuoteella

Perhehuoneita, joissa kaksi makuuhuonetta. Tv. Vedenkeitin sekä kahvin ja teen keittomahdollisuus. Minibaari. Maksuton wifi, ilmastointi (molemmissa makuuhuoneissa) ja tallelokero. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Maaterassi. Siivous 7 krt/viikko.
Huonekoko: 32 neliötä.
Soveltuu enintään: 3-4 hengelle.

Yhden hengen huone

Yhden hengen huoneita. Tv. Vedenkeitin sekä kahvin ja teen keittomahdollisuus. Minibaari. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Maaterassi puutarhanäkymällä. Siivous 7 krt/viikko.
Huonekoko: noin 18 neliötä.
Soveltuu enintään: 1 hengelle.