Yeniacun

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti sinivalkoisin siivin.

Hotellissa Yeniacun majoitut tilavissa huoneistoissa parhaalla paikalla tunnetun Kleopatrarannan vierellä Alanyassa. Täällä voit uida sekä meressä että hotellin altaalla ja lapsille on erillinen lastenallas vesileikkejä varten. Huoneistoissa on kaikki tarvittava omilla ehdoilla lomailua varten.

Lisäturvaa lomavaraukseen!​

Nyt saat kaikkiin vuoden 2020 lomiin saat joustavat muutosehdot, joiden ansiosta voit muuttaa matkan ajankohtaa tai kohdetta yhden kerran maksutta vielä jopa kaksi viikkoa ennen matkaa. Lue lisää täältä »


Huonetyyppi

Kaksioita 1-4 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

7,2 10:stä
Perustuu 20 arvioon

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 160 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 100 m
Keskustaan: 2,5 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Huoneistohotelli Yeniacun sijaitsee täydellisellä paikalla aivan Kleopatrarannalla, joka on Alanyan tunnetuin. Allasalueella on erillinen allas lapsille sekä maksuttomia aurinkotuoleja ja -varjoja. Hotellin ravintolassa tarjoillaan turkkilaisia ja kansainvälisiä annoksia, allasbaarista voit tilata raikkaita juomia. Ruokaostoksia teet helposti suuresta ruokakaupasta Migroksesta, joka sijaitsee lyhyen kävelymatkan päässä. Ilmaistointi lisämaksusta. Pesulapalvelu lisämaksusta. Paikallisliikennettä hotellin ulkopuolella, joka voidaan kokea häiritsevänä.

Noin 2,5 kilometrin päässä sijaitsee Alanyan keskusta, jossa on monipuolisesti ravintoloita, baareja, klubeja ja nähtävyyksiä. Paikallisbussiasema sijaitsee noin 300 metrin päässä hotellilta.

Ateriat

Ei aterioita. Hyvin yksinkertainen aamiainen lisämaksusta.

Hyvä tietää

Lentokenttäkuljetus pysähtyy noin 50-100 metrin päähän hotellilta. Matkatavarat kuljetetaan omatoimisesti.

Tärkeä tieto koskien lauantain Gazipasan lähtöä! 

Hotellihuone luovutetaan lauantaina iltapäivällä
viimeistään klo 12.00.