Perle Apart Hotel

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti sinivalkoisin siivin.

Majoitu keskeisellä paikalla Alanyassa hotellissa Perle Apart Hotel lähellä pääkatua ja satamaa. Vietä lämpimiä kesäpäiviä hotellin allaslaueella, jossa voit myös nautiskella kylmää juomaa allasbaarissa. Täällä asut huoneistoissa, joissa valmistat helposti ateriasi loman aikana.

Lisäturvaa lomavaraukseen!​

Nyt saat kaikkiin vuoden 2020 lomiin saat joustavat muutosehdot, joiden ansiosta voit muuttaa matkan ajankohtaa tai kohdetta yhden kerran maksutta vielä jopa kaksi viikkoa ennen matkaa. Lue lisää täältä »


Huonetyyppi

Yksiöitä 1-3 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

5 10:stä
Perustuu 2 arvioon

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 17 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 1,2 km
Keskustaan: 50 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Perle Apart Hotel on viihtyisä huoneistohotelli Alanyan keskustassa, täällä on ravintoloita, baareja ja ostosmahdollisuuksia kävelymatkan päässä. Hotellin asukkailla on pääsy naapurihotellin allasalueelle, jossa on aurinkotuoleja ja -varjoja. Janon yllättäessä voit suunnata allasbaariin.

Kahvila ja turkkilaista ruokaa tarjoava à la carte-ravintola (altaan vierellä).

Maksuton wifi koko hotellilla. Minimarket, joka on avoinna vuorokauden ympäri. Pesulapalvelu lisämaksusta. Perle Apart Hotel sijaitsee noin kymmenen minuutin päässä Alanyan satamasta, noin 15 minuutin päässä Keykubatin rannalta ja 20 minuutin kävelymatkan päässä Kleopatran rannalta. Läheisten baarien ja bussiaseman äänet voidaan kokea häiritsevänä.

Ateriat

Ei aterioita.

Tärkeä tieto koskien lauantain Gazipasan lähtöä! 

Hotellihuone luovutetaan lauantaina iltapäivällä
viimeistään klo 12.00.