Musti

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti sinivalkoisin siivin.

Musti sijaitsee erinomaisella paikalla kivenheiton päässä Kleopatranrannalta. Hotelli sijaitsee lähellä merta ja Alanyan keskustaa, josta löytyy ravintoloita, baareja, kauppoja ja nähtävyyksiä. Suosittelemme lisäksi kokeilemaan hotellin ravintolassa erinomaista Chicken Bombayta!

Lisäturvaa lomavaraukseen!​

Nyt saat kaikkiin vuoden 2020 lomiin saat joustavat muutosehdot, joiden ansiosta voit muuttaa matkan ajankohtaa tai kohdetta yhden kerran maksutta vielä jopa kaksi viikkoa ennen matkaa. Lue lisää täältä »


Huonetyyppi

Kaksioita 2-3 hengelle, joista 1 lapsi.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

10 10:stä
Perustuu 2 arvioon

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 24 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 100 m
Keskustaan: 700 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Musti on perheomisteinen huoneistohotelli. Allasalue, jossa on hyvin pieni allas lastenosiolla. Maksuttomat aurinkotuolit ja varjot. Lyhyet kävelymatka karkeahiekkaiselle Kleopartarannalle. Lähistöltä löytyy Alanyan hienoin vesipuisto vesiliukumäkineen. Hotellin ravintola on tunnettu Chicken Bomay -annoksesta, jota suosittelemme kokeilemaan loman aikana. Wifi ravintolassa ja vastaanotossa. Rajoitettua paikallisliikennettä hotellin ulkopuolella.

Hotellin ulkopuolella odottavat Alanyan hyvitukset ja nähtävyydet. Vieraile turkkilaisessa basaarissa, Punaisessa tornissa ja paikallisessa kylpylässä.

Hyvä tietää

Vastaanotto aamusta iltaan.
Tie ylitettävä rannalle mentäessä. Lentokenttäkuljetus pysähtyy noin 25 metrin päähän, matkatavat tulee kuljettaa hotelliin itse.

Tärkeä tieto koskien lauantain Gazipasan lähtöä! 

Hotellihuone luovutetaan lauantaina iltapäivällä
viimeistään klo 12.00.